Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Vineri, 18 Martie 2011 10:56.

remat

     Programul Rabla pentru persoane fizice incepe in 16 martie, astfel ca cei care vor sa caseze masini mai vechi de zece ani se pot adresa centrelor de colectare, anunta Ministerul Mediului.

Imprimare

Miercuri, 16 Martie 2011 15:36.

ford-b-max      Anul trecut, in august, Ford Romania, reprezentantul general al constructorului american, a devenit functional, moment in care colaborarea cu dealerul Tester Iasi in materie de vanzari a incetat. Cateva luni bune, Ford n-a mai avut reprezentant in Iasi, insa la sfarsitul lunii februarie situatia a fost indreptata.

Imprimare

Vineri, 04 Februarie 2011 08:37.

amenda

      Daca pana in 2005 radierea autoturismelor se facea si din punct de vedere fiscal dar si din circulatie, din 2006 legea s-a schimbat si am ramas numai cu radierea de la circa financiara. Prin urmare, peste 28.000 de autoturisme au profitat de aceasta gaura din legislatie si circula nestingherite fara a fi inscrise in vreo evidenta pentru plata impozitului.

Imprimare

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011 12:59.

Afacerile din comertul cu masini au crescut in noiembrie cu 8,8%     Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in noiembrie 2010 fata de luna corespunzatoare din 2009 atat ca serie bruta cu 13,8% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 8,8%.

Imprimare

Miercuri, 17 Noiembrie 2010 12:15.

La fiecare sfarsit de an, cota de piata a vehiculelor din categoria Sport Utility se majoreaza fata de primele noua luni ale anului.

Imprimare

Vineri, 12 Noiembrie 2010 11:01.

Este posibil ca masura sa nu se aplice in interiorul oraselor si municipiilor, relateaza Antena 3. Anul acesta se vor aplica sanctiuni potrivit Codului Rutier in vigoare.

Imprimare

Marți, 26 Octombrie 2010 11:13.

Marca Chevrolet a inregistrat, in primele noua luni din 2010, o crestere a vanzarilor de peste 26% in Romania.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS