Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Joi, 03 Iunie 2010 10:07.

Cu un punctaj final de 87 de puncte din maximum 100, Alfa Romeo Giulietta a devenit cea mai sigura compacta din istorie, in urma testelor de siguranta efectuate de EuroNCAP...

 

Imprimare

Joi, 20 Mai 2010 12:02.

Analizele pentru obtinerea permisului auto se vor face de acum inainte dupa reguli noi si doar in centrele medicale, policlinicile sau spitalele care au contract cu sistemul de asigurari, potrivit unui ordin al ministrului Sanatatii.

Imprimare

Luni, 26 Aprilie 2010 07:38.

Piata autoturismelor noi din Iasi a inceput sa creasca timid in luna februarie, fata de prima luna a anului. In plan national, in primele doua luni ale anului, s-au vandut 7254 autoturisme, fata de 16.190 in primele doua luni ale lui 2009.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS