Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Vineri, 16 Ianuarie 2015 13:22.

bekid

     Soferii care nu transporta copiii cu centura de siguranta sau in scaune speciale de fixare, risca amenzi usturatoare de la sfarsitul lunii septembrie conform unei ordonante de urgenta a guvernului care prevede transportarea in conditii de maxima siguranta a copiilor pe drumurile publice.

Imprimare

Vineri, 16 Ianuarie 2015 13:11.

inbrok     Anual, suntem obligati sa platim o serie de taxe si impozite, printre care si asigurarea obligatorie de raspundere civila, prescurtata RCA. Acest tip de asigurare este una din cele doua de tip obligatoriu existente in tara noastra. Prin intermediul unei asigurari, cel care beneficiaza primeste in schimbul unei sume de bani achitate periodic, despagubiri pentru pierderile pe care le-ar putea suferi din pricina unor evenimente independente de vointa lui.

Imprimare

Vineri, 16 Ianuarie 2015 13:00.

limuzinedeeepoca     Viata noastra este marcata de evenimente importante. Evenimente care ne incaraca existenta cu bucurii nemarginite si memorabile. Unul dintre cele mai importante evenimente este desigur reprezentat de momentul nuntii. Fiecare dintre noi vrea ca nunta lui sa fie unica si sa lase in urma o amintire placuta atat noua cat si invitatilor care ne sunt alaturi. Pentru ca acest eveniment sa devina unic, vei fii nevoit cu siguranta sa-ti depasesti cu mult limita imaginatiei si sa lasi deoparte lucrurile banale care iti vor transforma evenimentul intr-unul comun.

Imprimare

Vineri, 16 Ianuarie 2015 12:46.

vitanauto

     Apar momente in viata noastra cand ne dorim cu orice pret sa scapam de vechea masina. Fie din cauza vechimii acesteia, fie din motive financiare neprevazute. Cert este ca vrem cu orice pret sa o vindem. De cele mai multe ori apelam la numeroase site-uri online care ni se par mai comode si care nu presupun deplasarea pana in targurile special amenajate.

Imprimare

Vineri, 16 Ianuarie 2015 12:36.

autolux     Cu siguranta vine un moment dat in viata noastra cand ne dorim o masina numai a noastra pe care sa o putem utiliza oricand si oricum dorim. Cand masina devine insa mai mult decat un mijloc de transport si devine mai degraba o pasiune, proprietarii acestora apeleaza la variate servicii de tuning care sa le transforme masina intr-una mult mai spectaculasa si pe gustul lor.

 

Imprimare

Luni, 08 Decembrie 2014 21:28.

nissan-pathfinder-2013Iarnă, iarnă, vrem la ski! Ok, am înţeles. Ţi-ai luat cel mai în vogă costum de ski şi, cu siguranţă, vei avea cele mai performante schiuri din întreaga staţiune montană! Dar cum ajungi acolo?
Dacă te numeri printre persoanele care nu conduc un SUV în viaţa de zi cu zi, atunci îţi vei pune, cu siguranţă, problema transportului la munte în timpul iernii. Căci indiferent de cât de puternică ar fi maşina ta din clasa medie sau mică, bagajele pentru o săptămână la munte sunt destul de mari, skiurile sau snowboardul ocupă şi ele nişte spaţiu, iar prietenii şi familia… doar nu o sa mergi singur la munte!

Imprimare

Luni, 17 Noiembrie 2014 22:48.

cars-traffic

     Dezvoltarea canalelor de comunicare au creeat numeroase avantaje dar şi impedimente la vânzarea unei maşini second hand.

     În urmă cu aproximativ zece ani cele mai răspândite metode de a vinde o maşină o reprezentau târgurile auto de duminică sau anunţurile la mica publicitate. Internetul, prezent acum în casele cel mai multor români şi chiar pe telefoanele mobile, face acest proces mai rapid şi mai uşor dar în acelaşi timp a extins piaţa auto second hand. Dacă prin intermediul anunţurilor din ziare şi a targurilor de auto rulate, posibilii cumpărături pentru o maşină erau persoanele concitadine, în prezent, la o simplă căutare pe internet, pot fi găsite maşini second hand din orice judeţ al tării şi nu numai.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS