Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Marți, 08 Iulie 2014 23:15.

    Odata cu primele luni ale anului 2014 se poate vorbi despre o dezghetare a pietei imobiliare pentru zona din jurul Bucurestiului.

Imprimare

Joi, 19 Iunie 2014 11:05.

roadshow experience casa auto     Alaturi de lansarile anului – GLA si noua Clasa C - au fost prezente in cadrul Roadshow-ului si alte modele performante, puse la dispozitia vizitatorilor, pentru a fi testate, sub coordonarea echipei de instructori profesionisti din Germania . Printre acestea, se numara modelele sport SL, SLK, E Coupé, E Cabrio, precum si modelele AMG si noua Clasa V.

Imprimare

Joi, 03 Aprilie 2014 22:06.

carlig-de-remorcare     Oricat de buni soferi am fi, ni se poate intampla tuturor sa ramanem in pana cu masina. Nu conteaza daca e pana de motor, pana la roata sau cine stie ce alte defectiuni tehnice, mecanice sau electrice, aparute independent de priceperea noastra de conducatori auto.

Imprimare

Marți, 04 Februarie 2014 17:34.

inspectieauto001     Orice posesor al unei masini viseaza la piese auto ieftine si de calitate, care sa ii pastreze masina intr-o stare perfecta pe termen lung si foarte lung, dar care sa nu ii faca o gaura in buzunar. Din pacate, acest lucru nu este tocmai posibil, piesele auto fiind o achizitie destul de costisitoare, insa un cumparator inteligent poate sa obtina cea mai buna varianta si sa cumpere piese auto ieftine la o calitate deosebita.

Imprimare

Miercuri, 29 Ianuarie 2014 12:06.

rabla 3     Programul "Rabla" din acest an trebuie sa fie ultimul, iar pentru a avea un efect pozitiv trebuie sa inceapa in februarie, a declarat, marti, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), Ernest Virgil Popovici.

Imprimare

Luni, 27 Ianuarie 2014 13:11.

parcare-iasi     Primaria ar putea sa mai creeze aproximativ 1.500 de locuri de parcare in perioada urmatoare. Viceprimarul Marius Danga a declarat ca municipalitatea a identificat deja 32 de spatii in spatele blocurilor care au fost eliberate dupa demolarea garajelor neautorizate. Amplasamentele vor fi amenajate si transformate de Primarie in noi locuri de parcare.

Imprimare

Vineri, 24 Ianuarie 2014 12:28.

toyota-corolla-2013     Grupul auto japonez Toyota Motor Corp. a anuntat ca a vandut 9,98 milioane masini in 2013 (+2%), ratand cu putin depasirea pragului de 10 milioane. Rivalii americani de la General Motors (GM) au vandut 9,71 milioane masini (+4%).

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS