Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Joi, 15 Noiembrie 2012 13:38.

ford-iasi-ati-motors     Cu vanzari mai bune decat in luna trecuta (septembrie) dar mai slabe decat in octombrie 2011 este greu sa tragem o concluzie. Cu toate acestea, in octombrie 2012 pe piata locala s-au inregistrat si vanzari de autoturisme record dar au fost si dealeri care au inregistrat cel mult o unitate vanduta.

Imprimare

Marți, 10 Iulie 2012 12:20.

seat-ibiza-6j     Seat recheama, prin intermediul importatorului Porsche Romania, peste 1.300 de masini pe plan local din cauza unor posibile probleme la deschiderea capotei motorului.

Imprimare

Joi, 28 Iunie 2012 13:35.

apia     Din ce in ce mai putini romani au bani sa isi achizitioneze o masina, doar corporatiile mari fiind cele care isi mai permit sa isi innoiasca parcul auto, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Imprimare

Marți, 19 Iunie 2012 12:18.

dlsshop     De-a lungul timpului, am vorbit mult despre automobile in general, am prezentat modele, caracteristici, preturi, neglijand ceea ce numim "sarea si piperul" : dotarile audio.

Imprimare

Luni, 07 Mai 2012 11:42.

inmatriculari     In primul trimestru din 2012, inmatricularile de masini noi au inregistrat o crestere substantiala fata de aceasi perioada din 2011.

Imprimare

Marți, 10 Aprilie 2012 12:52.

suzuki-doly-porti-deschise 2012     Lansarea campaniei "Luna portierelor deschise la Suzuki" este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primavarii in piata auto ieseana.

Imprimare

Luni, 09 Aprilie 2012 14:07.

toyota-hilux-antarctica     Toyota a doborit un nou record mondial cu modelul sau Hilux: 9500 de km parcursi in Antarctica.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS