Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Vineri, 25 Noiembrie 2011 12:31.

infiniti-sports-car-concept-teaser     Infiniti, marca premium a Nissan, vrea ca pana in 2016 sa aiba un portofoliu format din zece modele destinate pietei globale, fata de cinci in prezent, scrie Automotive News, invocand declaratii ale lui Andy Palmer, responsabil, printre altele, de dezvoltarea gamei de produse Infiniti.

Imprimare

Luni, 24 Octombrie 2011 12:46.

cauciuc-iarna     Anvelopele marcate numai cu inscriptia "all seasons" nu sunt acceptate ca anvelope de iarna, in aceasta categorie intrand doar cele inscriptionate cu unul dintre simbolurile "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S".

Imprimare

Luni, 08 August 2011 11:54.

toyota-yaris-3     Uzina Toyota din Valenciennes a inceput productia celei de-a treia generatii a lui Yaris. Modelul prezinta un design mai agresiv si mai "europenizat", care ar trebui sa-l faca mai popular in rindul clientilor de pe batrinul continent.

Imprimare

Luni, 20 Iunie 2011 11:11.

toyotapriusalpha     Primul derivat al deja popularului Prius atrage un numar record de doritori. Monovolumul Alpha, cunoscut sub numele de Prius V in Statele Unite si Prius Plus in Europa, se bucura de un succes nesperat in tara de origine, Japonia.

Imprimare

Marți, 24 Mai 2011 11:21.

airbag-plafon     Furnizorul auto TRW Automotive, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, cu activitati si in Romania, va produce airbag-uri frontale pentru pasagerul din dreapta care vor fi ascunse in plafon, pentru a permite designerilor sa ofere mai mult spatiu in interiorul automobilelor si sa personalizeze in noi moduri zona ocupata in mod traditional de airbag, a anuntat compania.

Imprimare

Vineri, 20 Mai 2011 10:26.

alfa-romeo-suv     Incepind cu anul viitor, Alfa Romeo va ataca un segment de piata pe care nu era prezenta inca - cel al SUV-urilor. Viitorul model Alfa are ambitia de a se bate cu BMW X3 si Audi Q5.

Imprimare

Miercuri, 06 Aprilie 2011 11:37.

electric-car-station     Stimularea vanzarii de masini electrice si hibride in Romania se va face fie prin acordarea a pana la 6 tichete Rabla cumparatorilor sau prin subventionarea a pana la 25% din valoarea masinii respective, a declarat miercuri (6 aprilie) ministrul Mediului, Laszlo Borbely, intr-o conferinta de presa organizata dupa o intalnire cu directorul general al Grupului Renault Romania, Jerome Olive.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS