Imprimare

Accessorii auto pentru un sofer modern

30 Octombrie 2016.

gps

     Pentru orice sofer, indiferent ce masina conduce, accesoriile auto sunt foarte importante, mai ales atunci cand acestea ii ofera o comoditate mai mare prin simpla lor folosire in timpul condusului.
     Deoarece multi soferi nu cunosc care sunt aceste accesorii auto, in randurile de mai jos, am creat o lista cu acestea, ele fiind considerate indispensabile pentru soferi, mai ales la drum lung. De aceea va recomandam sa parcurgeti materialul urmator, din care poti afla care sunt aceste accesorii auto.

Accesorii auto esentiale pentru orice sofer
     In primul si in primul rand, unul din cele mai importante accesorii pentru un sofer este tocmai gps-ul auto. Acesta nu doar ca te intruma prin imagini spre locatia in care doresti sa ajungi, insa el iti poate fii esential in orice zona, chiar si la tara, acolo unde e destul de greu sa te descurci. Astfel, acest lucru face ca gps-ul auto sa fie unul din accesoriile esentiale ale masinii si in nici un caz nu trebuie sa lipseasca dintr-o masina care este pregatita de un drum lung.

     Un al doilea accesoriu foarte important, este tocmai camera auto, cea care pentru multi soferi poate fii un adevarat ajutor in anumite situatii. De aceea, incearca sa iti gasesti o camera auto de calitate, mai ales daca traseul pe care il urmezi este in preponderenta prin oras. Astfel, indiferent de situatie, vei putea dovedi ca in cazul accidentelor in care te-ai tamponat, esti nevinovat. Astfel, chiar daca o camera auto nu poate fii o dovada vitala intr-u proces pentru ca nu este omologata, majoritatea politistilor, recomanda soferilor sa detina o camera auto atasata pe bordul masinii.

     De asemenea, si sistemul de tractare suplimentar face parte din lista accesoriilor esentiale pentru un sofer. Deoarece se intampla de multe ori sa ramai cu masina pe marginea drumului, acest sistem de tractare este mai mult decat un moft, avantajele sale putand fii observabile in momentul in care ramai cu masina pe marginea drumului.

     Iar ca si un ultim accesoriu important al masinii tale, face referire tocmai la cotierele care sunt foarte comode. Desi ele nu sunt incorporabile de catre producatorii sai, totusi, mai ales la un drum lung, cotierele sunt foarte importante. In cazul de fata, facand referire in mod special la cele pentru soferi, ai grija sa-ti alegi o cotiera care se potriveste cu modelul masinii tale, in caz contrar, va trebuie sa achizitionezi alta. Astfel, tine cont si de acest ultim accesoriu, si achizitioneaza-ti si tu o cotiera daca vrei sa ai parte de o comoditate mai mare in momentul in care vei conduce.

Concluzie
     In ceea ce priveste accesoriile mentionate in acest articol, ele nu doar ca iti fac timpul de condus mai comod, dar in anumite situatii cu ajutorul lor, poti evita momentele dificile prin care orice sofer trece, aspect care este garantat de majoritatea posesorilor.
     De aceea, iti recomandam si noi sa ti cont de sfaturile oferite in acest articol, si sa iti achizitionezi si tu accesoriile mentionate putin mai sus, astfel vei putea sa ai o comoditate mai mare de fiecare data cand conduci.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS