Imprimare

Alege sa fii diferit, inchiriaza o limuzina pentru evenimentul tau

16 Ianuarie 2015.

 

     Viata noastra este marcata de evenimente importante. Evenimente care ne incaraca existenta cu bucurii nemarginite si memorabile. Unul dintre cele mai importante evenimente este desigur reprezentat de momentul nuntii. Fiecare dintre noi vrea ca nunta lui sa fie unica si sa lase in urma o amintire placuta atat noua cat si invitatilor care ne sunt alaturi. Pentru ca acest eveniment sa devina unic, vei fii nevoit cu siguranta sa-ti depasesti cu mult limita imaginatiei si sa lasi deoparte lucrurile banale care iti vor transforma evenimentul intr-unul comun.

     De foarte multe ori vedem pe strada tot soiul de masini, care mai de care mai puternice si mai stralucitoare, insa acestea sunt lipsite totalmente de ceea ce tu ai nevoie pentru a fii diferit. Vorbim aici despre eleganta si stilul necesar unui astfel de eveniment. Atunci cand vine vorba despre limuzinele de epoca, in mintea noastra ne gandim automat la eleganta si bunul gust pe care oamenii istoriei ceva mai recente l-au avut. Limuzinele de epoca reprezinta fara indoiala elementul cheie al evenimentului tau care va lasa o amintire placuta si memorabila pentru invitatii tai. Aceste limuzine de epoca nu doar ca reprezinta un simbol al elegantei sau al gustului, ele sunt defapt acele parti ale istoriei care au dat nastere luxului.

limuzinedeeepoca     Pentru a da un plus de eleganta nuntii tale, poti opta spre exemplu pentru modelul Princess Limousine fabricat in intre anii 1956-1968 in uzinele Vanden Plas din Londra. Primele masini ale acestui model au fost comandate intr-o prima etapa de casa regala a Marii Britanii spre a fi utilizate de catre delegati. Modelul a fost produs in numar limitat, astfel ca au fost produse doar 200 de exemplare, ceea ce il face un model extrem de rar. Mai mult decat atat, formatii celebre precum membrii trupei arhicunoscute Beatles au utilizat o astfel de masina impresionanta in primul lor turneu din anul 1965. Toate aceste componente, dau o aura aparte acestui model de masina. Ultimul model de masina a fost produs in anul 1969 si a fost distribuita tot casei regale.

 Daca te-ai convins de faptul ca limuzinele de epoca pot schimba complet atmosfera evenimentului tau, contacteaza www.limuzinedeepoca.ro si inchiriaza o masina de epoca care ii va purta pe invitati pe treptele istoriei luxului si al elegantei. Renunta la ideea de a organiza o nunta banala si da frau liber imaginatiei tale. Ofera invitatilor tai momentul care sa le marcheze placut existenta.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS