Imprimare

Cum alegi corect un magazin de piese auto

03 Mai 2017.

piese

     Trăim într-o perioada in care din ce in ce mai multe achizitii se fac strict online. Daca esti posesorul unui autovehicul, cu siguranta trebuie sa ai un magazin online piese auto la indemana pe care sa il poti accesa la nevoie. Avantajele de a comanda online sunt uriase si tin de costuri mai mici, de flexibilitate si de posibilitatea de a economisi foarte mult timp. Nu vom vorbi despre avantaje, insa, ci despre modul in care alegi corect un magazin online de piese auto.

     Criterii care trebuie urmarite pentru a face alegerea corecta

     Un prim criteriu tine de destinatia magazinului. Exista magazine online care comercializeaza piese auto pentru toate masinile si exista magazine care aleg sa se specializeze doar pe anumite branduri. Daca vrei sa mergi la sigur, varianta de brand este  cea mai potrivita. Magazinele universale de piese sunt si ele ok si sunt potrivite, spre exemplu, daca ai mai multe masini si nu vrei sa pierzi vremea cautand in foarte multe magazine.

     Un alt criteriu este numele produselor comercializate. Fiecare magazin online are contracte cu anumiti producatori, comercializandu-le produsele. Este important sa tii cont de brandurile pe care le gasesti in magazin, deoarece acestea decid calitatea produselor cumparate.
Preturile trebuie si ele sa fie luate in considerare. Pentru a descoperi magazinele cu cele mai bune preturi este bine sa tii cont de comparatoarele de preturi. Poti alege cateva produse gasite in mai multe magazine si poti sa le compari din acest punct de vedere. Atentie, insa! Cel mai mic pret nu este intotdeauna cel care iti scoate cei mai putini bani din buzunar. De multe ori, transportul si diverse alte taxe pot sa duca la costuri mult mai mari decat cel initial. Din acest motiv, este bine sa te asiguri ca magazinul pe care l-ai ales are afisate preturile finale.

     Nu in ultimul rand, este bine sa tii cont de parerile altor cumparatori. Marile magazine si chiar si cele mai mici, sunt prezente in diverse forumuri de discutii si sunt notate de catre cumparatori. Asigura-te ca notele sunt oferite de clienti reali si ca magazinul sta bine la capitolul asta si alege sa optezi pentru varianta cea mai acceptabila.
De asemenea, poti tine cont de diverse promotii, de modul de comunicare a magazinului cu clientii sau de alte criterii marunte, dar totusi extrem de importante.

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS