Imprimare

Cum sa iti vinzi masina mai repede cu ajutorul site-urilor de anunturi auto

16 Ianuarie 2015.

 

      Apar momente in viata noastra cand ne dorim cu orice pret sa scapam de vechea masina. Fie din cauza vechimii acesteia, fie din motive financiare neprevazute. Cert este ca vrem cu orice pret sa o vindem. De cele mai multe ori apelam la numeroase site-uri online care ni se par mai comode si care nu presupun deplasarea pana in targurile special amenajate.

      Inainte de a te avanta sa o  postezi in anunturile site-urilor de de specialitate sau sa te deplasezi cu ea la cel mai apropiat targ auto, trebuie sa te asiguri ca aceasta arata exceptional. O masina auto curata are sanse inzecite de a se vinde in detrimentul uneia care arata execrabil. Detaliile care pentru dumneavoastra sunt nesemnificative, pot insemna totul pentru potentialul client, astfel ca este recomandat ca inainte sa postati un anunt online sau sa va intalniti personal cu clientul, sa va asigurati ca masina dumneavoastra are un un aspect atat interior cat si exterior ireprosabil.

vitanauto

Anunturi auto - Vitan-auto.ro

     Apelarea la serviciile de curatatorie sunt indispensabile in acest caz. Asigurati-va ca absolut fiecare parte a masinii este curatata corespunzator. Este adevarat, pentru aceste lucruri veti fi nevoit sa investiti niste bani insa dupa intregul proces de cosmetizare, sansele de a vinde masina vor creste cosniderabil. In cazul in care masina dumneavoastra este mai noua si valoreza mai mult, este recomandat sa apelati la detailing, proces profesionist care va schimba complet modul in care masina arata initial.

     Daca masina pe care o detineti are o defectiune minora, spre exemplu unul din becuri este ars, incearca sa remediezi situatia inainte de a o vinde deoarece cumparatorul poate crede ca ai fost neglijent cu autovehiculul. Nu investi in reparatii costisitoare deoarece nu vei reusi sa recuperezi banii din vanzarea autovehiculului, cel mai bine este sa specifici cumparatorului care sunt defectiunile.

     Aspectul cel mai important, care este atat in interesul cumparatorului cat si in a celui care vinde este evident pretul. Trebuie sa fim constienti de faptul ca, clientul prin natura sa, mereu va incerca sa obtina un pret cat mai scazut de accea este important sa inveti sa negociezi pretul. Aceasta marja, in general oscileaza intre 500-1000 euro.

     Anvelopele reprezinta un criteriu important pentru client, verifica starea anevelopelor inainte de a posta anuntul, daca acestea au urme evidente de uzura , este recomandat sa apelati la un service pentru inlocuirea lor, altfel puteti pierde un numar important de cumparatori din pricina aceasta.

Facebook
Twitter
RSS