Imprimare

De ce aveti nevoie de un car kit ?

16 Martie 2015.

car kit

      Viata actuala presupune printre altele, o buna organizare a timpului si o eficienta sporita in ceea ce priveste sarcinile zilnice. Din aceste considerente, deseori suntem confruntati cu mai multe probleme simultane, carora trebuie sa le facem fata cu brio. Probabil ca multitasking-ul nu este o necunoscuta pentru multi dintre noi.
      De cate ori nu ni se intampla sa mergem cu automobilul si pe langa sofat, sa fim nevoiti sa purtam convorbiri telefonice. Chiar daca aceasta alaturare de sarcini poate fi una periculoasa, o acceptam din lipsa de timp, din dorinta de a rezolva o serie de probleme direct prin telefon si de a ne deplasa in acelasi timp. Cu totii cunoastem faptul ca vorbitul  la telefonul mobil in timp ce conducem un autovehicul, este interzis. Pentru o astfel de abatere, potrivit noului cod rutier se plateste o amenda de 1600 lei, de cele mai multe ori mai mare decat valoare telefonului de la care vorbim. E clar ca este o obisnuinta paguboasa si potential riscanta, atat pentru noi cat si pentru ceilalti participanti la trafic.
     Tehnologia vine in sprijinul celor aflati la volan si prin sistemele hands-free, ofera posibilitatea soferilor de a conduce cu ambele maini pe volan si de a purta convorbiri telefonice in acelasi timp. Toate acestea sunt posibile si sunt oferite prin car kit-uri care folosesc tehnologia bluetooth. Acestea se gasesc la preturi accesibile, sunt usor de montat in interiorul autovehicului si nu ocupa spatiu.
     Exista car kit-uri cu conectare prin bluetooth care se amplaseaza la parasolarul autoturismului si care permit conectare chiar a doua telefoane mobile, situatie cu care ne confruntam deseori.
     Sunt dispozitive performante care ofera pana la 16 ore de convorbiri, cu difuzor de calitate si cu functie de anulare a ecoului si a zgomotului de fundal.
     Folosind aceste sisteme, putem conduce in voie, fara riscuri majore si cu siguranta ca nu vom putea fi trasi la raspundere pentru vorbitul la telefon in timpul sofatului.

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS