Imprimare

De ce sa cumperi piese auto online?

21 Octombrie 2016.

pieseautopro

Chiar daca in ultimii ani, preferintele soferilor s-au schimbat dramatic, exista inca o magnetizare pentru magazinele de piese fizice. Acestea au intrat in rutina celor care conduc de cateva zeci de ani si au reusit sa fie mostenite, intr-un fel sau altul si de soferii noi.
Cu toate astea, magazinele online de piese auto castiga teren si au si de ce.

De ce sa cumperi dintr-un magazin de piese auto online?

Un prim motiv pentru care ar trebui sa faci asta este faptul ca este confortabil. Un magazin de piese auto online nu te scoate din casa si nici macar nu te ridica de pe fotoliu. Daca ai realizat ca ai nevoie de o piesa, tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi magazinul, sa alegi produsul si sa plasezi comanda. In doar cateva minute, totul este rezolvat. Este adevarat ca trebuie sa astepti dupa piesa, insa in tot timpul de asteptare poti sa faci orice altceva.

Magazinele online de piese auto au si calitatea de a avea o diversitate mai mare de produse. Intr-un astfel de magazin gasesti milioane de produse, care mai de care mai interesante, in timp ce intr-un magazin fizic nu exista nicio sansa sa gasesti mai mult de cateva mii. Acest lucru se intampla deoarece magazinele online au nevoie doar de depozite, nu si de spatii de prezeentare.
Faptul ca poti sa discuti cu alti soferi, pentru a le descoperi opiniile si pentru a le cere sfatul, este un alt plus pentru magazinele online de piese auto. In jurul acestor magazine se creaza adevarate comunitati de soferi, unde poti gasi raspunsul la o multime de probleme, inclusiv in ceea ce priveste cele mai bune piese.

Ca ultim avantaj, analizam pretul. In magazinele online, pretul tinde sa fie ceva mai mic, deoarece numarul angajatilor este mai mic si nevoia de spatii este si ea mai mica. Pretul poate sa fie si controlat, intr-un fel sau altul, deoarece poti sa compari acelasi produs la mai multe magazine si sa alegi exact magazinul care ti se potriveste.
Fara doar si poate, achizitia de piese auto este mult mai placuta online si iti aduce o multime de avantaje. Tot ceea ce ai de facut este sa gasesti magazinul perfect pentru tine si sa gasesti piesele de care ai nevoie.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS