Imprimare

A debutat campania "Luna Portilor Deschise" initiata de dealerul Suzuki din Iasi

10 Aprilie 2012.

suzuki-doly-porti-deschise 2012

     Este o campanie organizata de DOLY, importatorul autorizat al marcii Suzuki in Iasi si se afla deja la a patra editie. Reprezentantii DOLY Iasi sustin ca mesajele celor care au trecut pragul showroom-ului in anii anteriori au fost extrem de pozitive fata de aceasta campanie si ca va fi cu siguranta un eveniment de traditie, care va fi organizat in fiecare primavara. "Luna portierelor deschise la Suzuki" este o campanie destinata iubitorilor de masini care vor sa cunoasca mai multe detalii despre marca, care vor sa achizitioneze un autoturism, dar si celor care fac parte deja din familia Suzuki.

     Campania "Luna portierelor deschise la Suzuki" vine in aceeasi perioada cu lansarea programului Rabla 2012. Pe langa prima de casare pe care o primesc de la stat, cumparatorii de Suzuki beneficiaza si de oferte financiare extrem de avantajoase. Astfel, in perioada acestei campanii autoturismele Suzuki pot fi achizitionate la preturi foarte bune, cu reduceri considerabile. Spre exemplu, un autoturism Suzuki Alto, o masina de oras extrem de fiabila, poate fi cumparat in aceasta perioada cu doar 5.695 euro cu TVA inclus. Oferta este valabila prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto national si include contravaloarea numarului maxim de tichete valorice premise.

     Campania "Luna portierelor deschise" este sustinuta in parteneriat cu Impuls Leasing, pentru a oferi cumparatorilor o sursa de finantare eficienta si rapida. Pana pe data de 15 mai, Impuls Leasing ofera conditii preferentiale de creditare pentru clientii Suzuki si o dobanda de doar 5,9 la suta.

     Pe de alta parte, campania cuprinde pe langa partea de vanzari auto, si partea de service. Astfel, cei care vin la DOLY - Service Multimarca vor primi un discount cuprins intre 10 si 20 la suta din valoarea devizului final de revizie. Aceasta oferta este valabila atat pentru cei care detin un autoturism marca Suzuki cat si pentru cei care detin o alta marca auto. Pentru detinatorii de Suzuki, cei de la DOLY - Service Multimarca mai vin cu o oferta de primavara: discount de 10 la suta la achizitia de piese si accesorii originale Suzuki.

     Campania "Luna portierelor deschise"se va desfasura in perioada 9 aprilie - 9 mai 2012. Cei care vor sa afle mai multe detalii sau care vor sa faca drive-test cu modelele de la Suzuki trebuie sa mearga in showroom-ul DOLY de pe strada Pantelimon Halipa, nr.13 B, vis-a-vis de Spitalul de Recuperare. In intervalul mentionat usile showroom-ului vor fi deschise si sambata intre ora 9.00 si 13.00.

* Campania este supusa unor termeni si conditii

**Ofertele financiare,discount-urile sunt conform specificatiilor de la sediul firmei DOLY.

Facebook
Twitter
RSS