Imprimare

Alfa Romeo Giulietta - cea mai sigura compacta din istorie (pana acum)

03 Iunie 2010.

     Cu un punctaj final de 87 de puncte din maximum 100, Alfa Romeo Giulietta a devenit cea mai sigura compacta din istorie, in urma testelor de siguranta efectuate de EuroNCAP. Rezultatul este cu atat mai impresionant, cu cat, incepand din anul 2009, EuroNCAP aplica in testele sale noi standarde de evaluare, masurand concomitent parametrii de protectie a adultilor, a copiilor, a pietonilor, precum si partea de prevenire a accidentelor si de reducere a leziunilor prin prezenta semnalizatorului de centura de siguranta, a ESP-ului si a limitatorului de viteza.Alfa Romeo Giulietta a primit cotatii record, obtinand procente de siguranta de 97% pentru adulti, 85% pentru copii, 63% pentru pietoni si 86% pentru siguranta activa.

     Datorita dotarilor specifice, cele 5 stele EuroNCAP obtinute in prezent vor fi echivalate si anul 2012, cand testele de siguranta vor avea un grad si mai mare de severitate.

     Alfa Romeo Giulietta a fost prezentata publicului in luna aprilie si va fi lansata pe piata din Romania in toamna anului acesta.

Sursa : Dana Stan, StiriAuto.ro

Facebook
Twitter
RSS