Imprimare

Alfa Romeo nu va fi vandut catre Volkswagen

28 August 2010.

     Brandul milanez Alfa Romeo, care apartine grupului Fiat, nu va fi vandut, in ciuda interesului crescut aratat de Volkswagen, a declarat intr-o conferinta de presa seful Grupului Fiat, Sergio Marchionne. “Am spus c? nu voi vinde Alfa Romeo (…) Nu exista nicio discutie cu Volkswagen in acest sens si nu au existat discutii niciodata”, a explicat Marchionne in conferinta de presa in care prezenta tintele financiare ale Grupului Fiat, potrivit Automotive News Europe.

     Aceasta lamurire vine pe fondul declaratiilor aparute in presa in ultima perioada conform carora surse Volkswagen ar fi afirmat: „Daca aceasta comoara (Alfa Romeo – n.r.) ar putea fi cumparata, nu ar trebui sa ezitam s-o facem”. Marchionne se declara optimist privind revizuirea pozitiva a prognozelor pentru anul 2010, si priveste anul 2010 “ca pe unul de tranzitie pentru relansarea cresterii”.

     Planurile Fiat pentru urmatorii patru ani includ lansarea a doua SUV-uri Alfa Romeo, patru noi modele Ferrari si doua Maserati, dintre care unul mai ieftin.

     Grupul italian Fiat include marcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ferrari, Abarth si Fiat Professional (vehicule comerciale Fiat). Fiat a preluat 20% din actiunile Chrysler, cu posibiliatea majorarii participatiei la 35% si a preluat de la acesta activitatile de vanzari si service ale marcilor Chrysler, Jeep si Dodge in Europa

Sursa : 0-100.ro

 

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS