Imprimare

Amenintare pentru rivalii germani : Infiniti vrea o gama globala compusa din 10 modele pana in 2016

25 Noiembrie 2011.

infiniti-sports-car-concept-teaser

     Infiniti, marca premium a Nissan, vrea ca pana in 2016 sa aiba un portofoliu format din zece modele destinate pietei globale, fata de cinci in prezent, scrie Automotive News, invocand declaratii ale lui Andy Palmer, responsabil, printre altele, de dezvoltarea gamei de produse Infiniti. Aceasta miscare ar permite tinerei marci japoneze sa bata de la egal la egal cu mai titratii rivali germani BMW, Mercedes-Benz si Audi.
 
     In prezent Infiniti are trei masini in familia de modele G (G Coupe, G Sedan si G Cabrio), limuzina M, si SUV-urile EX, FX si QX. Acesta din urma nu este comercializat in Europa. In 2012 va sosi in gama un nou SUV, denumit JX.
 
     Despre surprizele pe care le pregateste Infiniti chiar producatorul auto si oficialii sai au dat indicii, prin concepte, declaratii. Cea mai pretioasa informatie este de fapt compusa din patru cifre: 2016. Dupa concepte precum Etherea, a devenit clara directia in care se indreapta marca, tintind sa acopere toate segmentele in care are rivali puternici. In varianta de productie, Etherea va concura cu Audi A3 si BMW Seria 1 si cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A.
 
     In plus, Infiniti va aduce pe piata, in 2013, si o masina compacta 100% electrica, probabil bazata pe Nissan Leaf.
 
     De asemenea, Infiniti are planuri si pentru o masina care sa devina varful de gama al automobilelor sale sportive. Primele doua imagini-teaser cu un concept (denumit Sports Car Concept) pentru aceasta masina au fost publicate recent.

Sursa : 0-100.hotnews.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS