Imprimare

Astazi a avut loc deschiderea oficiala a noului dealership FORD din Iasi: ATI Motors Holding

05 Mai 2011.

ati-motors-holding

     Noul complex Ford de la Iasi se intinde pe o suprafata de peste 2000 de metri patrati, ingloband atat un showroom cu o suprafata de 500 mp, cat si un service cu o suprafata totala de 1500 mp. Service-ul dispune de 8 posturi de lucru pentru mecanica si 12 posturi de lucru pentru tinichigerie, intreaga tehnica folosita in service fiind de ultima generatie si la cele mai inalte standarde.
     Complexul a fost gandit, proiectat si construit pentru clientii service-urilor auto de calitate. Asadar, au fost analizate toate detaliile pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat: un mediu transparent si primitor unde toti clientii beneficiaza de o experienta deosebita.
     In contextul evenimentului de inaugurare al locatiei, Directorul General al Ford Romania, domnul Henrik Nenzen a declarat: “Sunt onorat sa urez bun venit echipei ATI Motors Holding în reteaua de vanzari si in familia Ford România. Iasul reprezinta una dintre cele mai importante piete pentru Ford în România si ma bucur ca astazi facem acest pas pentru a crea legaturi mai puternice cu dealerii şi clientii noştri din tara şi din regiune. Le doresc mult succes în viitor!"” 
     Investitia totala in complexul Ford - ATI Motors Holding se ridica la aproximativ 3,2 milioane de euro.
     Domnul Marius Manolache, Directorul General al ATI Motors Holding a mentionat: “Momentul in care Ford a venit in Romania si a regandit o strategie la nivel national a fost decisiv pentru noi. Ne bucuram ca Ford prin Compania Natoinala de Vanzari ne-a ales sa le fim parteneri, ca dealer unic in Iasi la momentul actual si va asiguram ca vom face tot posibilul sa ducem brandul Ford pe pozitia meritata – locul I in topul marcilor de import. Noi vom participa la consolidarea imaginii pe plan local oferind servicii de calitate, avand grija sa indeplinim cu succes cererile clientilor si demonstrand astfel ca suntem o echipa de profesionisti. Vrem ca pe plan local, Ford sa devina cel mai vandut brand din categoria importurilor si sa avem clienti complet satisfacuti de serviciile noastre.”
     Cu ocazia lansarii noului complex integrat Ford, ATI Motors Holding prezinta in Iasi pentru prima oara noul Ford Focus, lansat la inceputul lunii aprilie in Romania.
     Lansarea noii generatii de autovehicule marcheaza începutul unui nou capitol entuziasmant al poveştii de succes Focus, un singur model fiind proiectat şi fabricat pe o platforma globala, vândut în peste 120 de piete din întreaga lume. Datorita unui program global de dezvoltare fara precedent, Noul Ford Focus va continua traditia de succes a predecesorilor sai.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS