Imprimare

[Foto] Fiat Sedici primeste mici imbunatatiri pentru generatia 2012

03 Noiembrie 2011.

fiat-sedici-2012

     Generatia 2012 a lui Fiat Sedici beneficiaza de un nivel superior de echipamente in dotarea standard, oglinzi laterale cu semnalizatoare integrate si o noua nuanta de culoare, pe langa alte noutati.

     Fiat i-a adus lui Sedici o serie de imbunatatiri odata cu generatia 2012. Crossoverul italian va beneficia de oglinzi exterioare restilizate, ce inglobeaza si semnalizatoare, iar acestea sunt vopsite in nuanta gri metalizat. intre timp, gama de culori include acum si nuanta Purple Rebel, iar clientii pot opta pentru un set de jante din aliaj dintr-o gama extinsa, multe modele nemaifiind oferite pana acum. Totodata, interiorul este oferit alaturi de un nou model de tapiterie.

     ESP-ul a devenit standard pentru Sedici, iar clientii au la dispozitie un nou MP3 player. Versiunea de top a primit un sistem de navigatie cu afisaj de 5 inch si un sistem audio perfectionat. Gama de motorizari ramane neschimbata: o unitate pe benzina de 1.6 litri si 120 CP sau un Multijet 16v de 2.0 litri care dezvolta 135 CP. Propulsorul de 120 CP dezvola 156 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 10.7 secunde, alaturi de un consum mediu de 6.2 litri la suta. Unitatea diesel are un consum mediu de 5.1 litri la suta si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11.2 secunde.

     Facelift-ul lui Sedici a debutat in prima parte a anului 2009. Modificarile aplicate la vremea aceea au vizat atat aspectul exterior, cat si gama de motorizari. Astfel, grila fata a fost "imprumutata" de la Bravo, iar liniile spoilerului au fost modificate. Interiorul nu a primit nicio schimbare odata cu facelift-ul aplicat in 2009.

Sursa : automarket.ro via carscoop.blogspot.com

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS