Imprimare

Importatorul Ferrari a epuizat cota pentru 2011 si are comenzi pentru anul viitor

14 Iulie 2011.

 ferrari-california-2009

{plusone}

     Importatorul Ferrari pe piata locala, Forza Rossa, a epuizat cota de 30 de unitati alocate Romaniei pentru acest an si are deja comenzi pentru 2012, a declarat directorul de marketing al firmei, Lucian Sonea. 

     "Pentru acest an, constructorul italian a alocat Romaniei 30 de masini, cota deja suplimentata, astfel ca primim deja comenzi si pentru cea din 2012. Avem comenzi chiar si pentru un model pe care il vom avea in 2013“, a spus reprezentantul Forza Rossa. 

     Cele mai vindute modele sint decapotabila California si 458 Italia. Peste doua saptamini, importatorul va lansa in Romania modelul Ferrari Four, care va fi livrat primului client din cei patru care au comandat automobilul de lux. Ferrari Four costa 220.000 de euro si este primul model de serie cu tractiune integrala produs de constructorul italian. 

     Forza Rossa este din acest an si reprezentant exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Firma a vindut pina acum sase automobile Lotus. "Nu putem estima exact cite unitati vom vinde pina la sfirsitul anului. Avem multi potentiali clienti interesati sa achizitioneze acesta marca, insa nu putem sti citi vor cumpara in final. Cert este ca pentru tomna avem mai multe comenzi ferme pentru Lotus“, a mentionat Sonea. 

     El a adaugat ca, la comanda, importatorul poate aduce in tara si noul model Lotus Venom GT, un supercar in productie limitata de doar 10 masini pe an, care poate fi cumparat cu un pret
de pornire de 600.000 de dolari. 

     Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Sursa : www.ziaruldeiasi.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS