Imprimare

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automata cu opt trepte

06 Octombrie 2011.

jeep-grand-cherokee

     Oficialii Jeep si-au anuntat intentia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automata cu opt trepte. Americanii investigheaza posibilitatea utilizarii unei transmisii cu noua rapoarte.

     Jeep a confirmat planurile legate de introducerea unei transmisii automate cu opt trepte in gama Grand Cherokee. Transmisia va fi preluata de la ZF si va fi utilizata pentru reducerea emisiilor de CO2 si a consumului de carburant. Cei de la Jeep nu vor sa se opreasca aici, americanii dorind sa foloseasca o transmisie automata cu noua trepte pentru modelele viitoare. In prezent, Jeep Grand Cherokee este echipat cu o transmisie automata cu cinci trepte, realizata de Mercedes-Benz si preluata de la predecesorul sau.

     Noua transmisie automata cu opt trepte va fi oferita din 2012 in intreaga gama de motorizari. Joe Veltri, seful Jeep Europe, a confirmat faptul ca noua transmisie poate sa suporte cuplul dezvoltat de orice motorizare din gama Jeep. Gratie noii transmisii, Jeep se poate g├óndi si la o versiune hibrida a lui Grand Cherokee, din moment ce exista deja hibrizi care folosesc aceasta transmisie, inclusiv in acest segment. Cei de la Jeep nu sunt primii care echipeaza un SUV cu aceasta transmisie, fiind surclasati de Volkswagen, cu Touareg, care ofera automata ZF-8HP in standard.

Sursa : www.automarket.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS