Imprimare

Masinile vor intra in Iasi pe un pod suspendat

01 Februarie 2011.

valea-lupului

 

Accesul in municipiul Iasi se va face in urmatorii ani pe un pasaj auto suspendat, cu patru benzi. Asta in conditiile in care autoritatile vor gasi resursele financiare necesare pentru realizarea unui proiect al carui scop este fluidizarea traficului in zona Metro - Antibiotice. Masura are in vedere si reducerea numarului alarmant de accidente care se produc in zona.

Conform proiectului, deja aprobat, podul ar urma sa fie construit din dreptul Metro pana in fata fabricii Antibiotice. In acelasi timp, pe la baza podului, pe ambele sensuri de mers, ar urma sa coboare doua drumuri paralele, destinate accesului rutier catre marile firme care functioneaza la marginea drumului european.

Potrivit conducerii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, se va organiza o licitatie in a doua jumatate a acestui an. Firma care va inainta cea mai buna oferta se va ocupa atat de proiectare, cat si de executie. "In a doua parte a acestui an va fi organizata o licitatie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de realizarea proiectului tehnic si de lucrarile de executie. Cel mai devreme, lucrarile vor fi demarate la inceputul anului viitor", a spus, ieri, Viorel Scutaru, directorul DRDP Iasi

Sursa : www.bzi.ro

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS