Imprimare

Noi semafoare in zona Rapa Galbena

22 Februarie 2011.

semafor'

     Directorul tehnic al primariei, Mihai Chirica, a analizat ieri variantele de amplasare a unor semafoare in zona Rapa Galbena.

     Din cauza numeroaselor conflicte din trafic, sefii municipalitaţii au decis sa semaforizeze intersecţia dintre strazile Arcu, Garii si Rapa Galbena. „In stocuri mai avem corpuri de semafoare pentru pietoni, urmeaza sa achiziţionam aproximativ 10 corpuri de semafoare auto. De asemenea, vom monta si repetitoare, pentru ca vatmanii sa poata estima corect timpul ramas pentru traversarea intersecţiei”,a declarat Mihai Chirica. Acesta menţioneaza ca lucrarile vor incepe dupa imbunataţirea condiţiilor meteo, deoarece cablurile nu pot fi montate la temperaturi scazute.

     De asemenea, dl Chirica susţine ca pe arterele cu mai mult de doua benzi de circulaţie pe sens, panourile de atenţionare pentru treceri de pietoni vor fi amplasate spre mijlocul strazii, pe console suspendate. „Pe strazile Canta si Silvestru vom amplasa indicatoarele de treceri pentru pietoni mai aproape de axul drumului, pentru a putea fi observate cu usurinţa de soferi. in prezent, din cauza autovehiculelor parcate in apropierea zebrei, soferii nu au vizibilitate catre panourile de avertizare”, a explicat Chirica.

Sursa : www.evenimentul.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS