Imprimare

Noua generatie a Volkswagen Passat, din iarna in Romania

13 Septembrie 2010.

     Noua generatie a limuzinei de clasa medie Volkswagen Passat va fi prezentata fizic, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Paris, in octombrie, iar in showroom-urile Volkswagen din Romania va ajunge prin ianuarie-februarie 2011.

     Potrivit organizatorilor Salonului Auto de la Paris, noul Passat este singura noutate relevanta si de importanta mondiala adusa de Volkswagen la eveniment.

     Contactati de 0-100.ro, dealerii Volkswagen din Romania spun ca vor avea gata listele de preturi in decembrie, iar din ianuarie-februarie 2011 primele exemplare ale noului Volkswagen Passat vor ajunge la clientii in Romania.

     Designul noului Passat este deocamdata o necunoscuta, dar fotografiile neoficiale aparute pe internet cu modelul sugereaza ca acesta va prelua designul de la actualele generatii ale Polo si Golf. Aceasta tendinta stilistica a fost dealtfel confirmata de designerii Volkswagen.

     Este de asteptat ca Volkswagen sa publice fotografii si informatii despre noul Passat cu putin timp inainte de Salon, conform traditiei, insa nu este exclus ca aceasta masina sa ramana o surpriza pana pe 30 septembrie, cand se deschide, pentru presa, Salonul Auto de la Paris

Sursa : www.0-100.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS