Imprimare

Noul model Ford B-MAX, prezentat la Salonul Auto de la Geneva

01 Februarie 2012.

ford-b-max-2

     BUCURESTI, Romania, 1 februarie 2012 – Ford deschide larg usile versiunii de serie a noului sau model B-MAX, un monovolum compact, ce va fi principalul punct de atractie al Salonului Auto de la Geneva din martie 2012.

     Alan Mulally, Presedinte si CEO Ford, se va afla la Geneva pentru a lansa noul B-MAX, care promite sa impuna noi standarde prin design- ul sau unic si cele mai bune dotari tehnologice din clasa sa. Revenirea acestuia la Geneva, in versiunea finala de serie, are loc la numai un an de la dezvaluirea conceptului in cadrul aceluiasi Salon.

     „B-MAX combina un design incitant si inovator cu dotari care inainte, puteau fi gasite numai in clasele superioare de masini”, a afirmat Stephen Odell, presedinte si CEO, Ford Europa. „Este o masina complet noua care raspunde nevoilor unui numar tot mai mare de clienti care isi doresc mult mai mult de la o masina din clasa mica.”

     Lansarea in productie a modelului B-MAX a impus o noua abordare a construirii usilor, rezultând un acces deosebit de bun pentru soferi, pasageri si bagaje, cu stâlpii centrali integrati chiar in usi. Alaturi de dispunerea  flexibila a scaunelor si spatiul de depozitare cel mai incapator din clasa sa, B-MAX va beneficia si de o executie superioara si materiale de inalta calitate care sunt intalnite rareori la o masina din clasa compacta, la un pret convenabil. 

     Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru, deopotriva puternic si eficient, va fi disponibil pe B-MAX, impreuna cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piata din Europa in lunile urmatoare.

     Ford Motor Company, un lider mondial al industriei auto, cu sediul in Dearborn, Mich., produce sau distribuie autovehicule pe sase continente. Având aproximativ 166.000 de angajati si 70 de fabrici in intreaga lume, printre marcile auto ale companiei se numara Ford si Lincoln. Compania ofera servicii financiare prin intermediul Ford Motor Credit Company. Pentru mai multe informatii despre produsele Ford, vizitati www.fordmotorcompany.com.

     Ford Europa se ocupa cu productia, comercializarea si operatiunile de service ale vehiculelor marca Ford pe 51 de piete individuale si are aproximativ 66.000 de angajati. Pe lânga Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia Ford de Servicii pentru Clienti si 22 de unitati de productie, inclusiv intreprinderi mixte. Primele masini Ford au fost livrate in Europa in 1903 - in acelasi an in care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a inceput in 1911.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS