Imprimare

Piesele auto online, mai cumparate decat piesele auto din magazine fizice

23 Mai 2016.

 

pieseautoonline

     Daca in urma cu 10-15 ani, parea aproape imposibil ca magazinele online sa genereze vanzari uriase, mai ales atunci cand vorbim despre piese auto, iata ca a venit vremea ca oamenii sa cumpere mai multe piese auto online decat offline. Mai multi comercianti de piese auto au ajuns la concluzia ca vanzarile online cresc simtitor si multi si-au mutat intreaga afacere in acest mediu virtual, atat de dinamic.

     Care sunt motivele pentru care clientii prefera piese auto online?

     Evident, exista motive pentru care cumparaturile de piese auto online sunt in continua crestere. Nu, motivele nu tin de evolutia internetului si de aparitia retelelor de socializare, ci mai degraba de eficienta cumparaturilor online. Achizitionand piese auto online te poti bucura de urmatoarele avantaje uriase:

  • Economisesti foarte mult timp. Timpul este un element din ce in ce mai valoros si foarte putini sunt cei care isi permit sa il piarda. O zi petrecuta in cautarea pieselor auto de care ai nevoie poate sa insemne timp pierdut. Achizitionand piese online poti consuma doar cateva minute, in detrimentul a catorva ore.
  • Poti alege linistit piesa de care ai nevoie. Nu te preseaza nimeni sa cumperi, nu exista comercianti nerabdatori sa vanda si nici alti cumparatori care stau la coada. Poti analiza foarte bine specificatiile piesei si poti lua cea mai buna alegere.
  • Ai toate informatiile de care ai nevoie. Internetul este extrem de important gratie unui singur considerent: are informatii. Inainte de a achizitiona o piesa, te poti informa incat sa te asiguri ca ai facut achizitia perfecta si ca totul va fi perfect, imediat ce o montezi pe masina.
  • Ai preturi mai bune. Preturile pot fi si ele mai mici in mediul online decat in mediul offline. Motivul este simplu: Online, comerciantii nu au nevoie de magazine aflate la strada, nu au nevoie de un numar mare de angajati si nici de cheltuieli foarte mari. Evident, exista cheltuieli si in acest mediu, care sunt din ce in ce mai mari, insa chiar si asa, sunt ceva mai accesibile decat cele din offline, ceea ce duce la preturi mai mici.

     Nu este, asadar, niciun secret in faptul ca piesele online sunt mai apreciate. Astfel, daca esti in cautarea unei solutii perfecte, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pornesti calculatorul.

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS