Imprimare

[Video, Foto] Casa Auto serbeaza 125 de ani de inovatie Mercedes Benz

16 Mai 2011.

  mercedes-benz-125-ani

     Anul acesta este unul aniversar pentru Casa Auto Iasi, Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz, care saluta cei 125 de ani de inovatie ce au marcat timpul scurs de la momentul in care s-a nascut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Cari Benz a schimbat lumea, atunci cand prima pagina din istoria Mercedes-Benz a fost scrisa la Biroul de Patente din Berlin, unde a inregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume.

     Atat clientii, partenerii, cat si fanii marcii Mercedes-Benz din Iasi au parte in acest an de o serie de suprize si actiuni special dedicate, menite sa spuna povestea unica despre pasiunea Mercedes-Benz pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

     Mercedes-Benz este pionierul sigurantei la volan. inca de la inventarea automobilului, Mercedes-Benz a avut un rol esential in dezvoltarea elementelor de siguranta activa si pasiva, stabilind puncte de reper in procesul respectiv.

     La Mercedes-Benz, confortul maxim inseamna mai mult decat comoditate, interior primitor si functii de inalta clasa. Mercedes-Benz a investigat acest subiect complex, denumit "driver-fitness safety", si a folosit rezultatele pentru a imbunatati automobilele de serie. in consecinta, a fost demonstrat faptul ca soferii automobilelor Mercedes-Benz sunt atenti si in forma mai mult timp.

     Dezvoltarea de tehnologii fundamentale pentru autovehicule deosebit de eficiente, compatibile cu mediul, a constituit o tema permanenta in istoria companiei si a brandului chiar din primii ani de existenta. Mercedes-Benz a fost prima companie care a introdus si dezvoltat pe deplin in productie si pe piata numeroase tehnologii relevante, pe care continua sa le imbunatateasca: de la motorul rapid pe benzina - fundamentul primar pentru inventarea automobilului - la motorul diesel pentru automobile si injectia directa cu benzina, ajungand la tehnologii alternative cum este sistemul de actionare pe baza de pile de combustibil. Descoperirile facute de-a lungul timpului constituie baza strategiei BlueEFFICIENCY adoptate de Mercedes-Benz.

     Dintotdeauna Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada de excelenta pe parcursul timpului. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

{flv logo="http://www.auto-iasi.ro/logo.png" img="/vid/mercedes/mercedes-benz-125-ani.jpg"}/mercedes/mercedes-benz-125-ani{/flv}

 

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS