Imprimare

Filtrele de ulei de la Fram

27 Ianuarie 2015.

 

     Filtrul de ulei reprezinta un reper important in functionarea cat mai buna si corecta a unui automobil. De calitatea filtrului de ulei depinde in mare masura si buna functionare a motorului.

     Filtrele de la Fram sunt printre cele mai apreciate pe piata auto din Romania. Tot mai multi clienti apeleaza la acest tip de filtru. Fram este sinonim cu calitatea si siguranta. Clientii din ziua de astazi sunt din ce in ce mai exigenti. Astfel, satisfacerea nevoilor clientilor necesita un brand specializat in filtrare, iar acesta poarta numele de Fram. Acest brand nu este apreciat numai in Romania, ci si in intreaga lume. Fram nu ofera doar filtre de ulei, aceasta companie specializata in productia de articole de filtrare avand o oferta variata. Astfel, pe langa filtrele de ulei, clientii mai pot achizitiona filtre de aer, de combustibil atat pentru autobehiculele comerciale cat si off-road.

     Un filtru de ulei are doua tipuri de supape. Una se afla in centrul filtrului si are rolul de a da drumul la ulei spre rampa centrala atunci cand este infundat. A doua actioneaza in momentul opririi motorului si se afla in spatele gaurelelor laterale din capatul filtrului. Probabil ca va intrebati cum functioneaza un filtru de ulei? In momentul pornirii motorului, uleiul este trimis de pompa prin gaurelele laterale ale filtrului. Supapele se deschid, iar uleiul iese prin mijlocul lui spre rampa centrala. In momentul opririi, supapele se inchid si nu da voie uleiului sa se scurga din rampa centrala inapoi se filtru. De aceea este foarte important ca supapele sa se inchida bine si sa nu permita uleiului sa se scurga. Practic, aceasta este diferenta intre un filtru bun si unul prost, iar cele de la Fram sunt printre cele mai apreciate de pe piata.

     Pe forumuri, foarte multi clienti vorbesc la superlativ despre filtrele de la Fram. Aceasta marca de filtre de ulei a rezolvat multe probleme. Un client al carui motor nu suna tocmai in regula a decis sa faca o schimbare majora. A pus un filtru de ulei Fram si ulei Mobil 1 5w40 si a rezolvat problema. Motorul e ca nou si are garantia ca poate circula mii de kilometri cu masina pana sa faca o noua schimbare de filtru de ulei.

     Specialistii recomanda soferilor sa schimbe filtrul de ulei o data la 10.000 de kilometri. Exista insa si exceptii. Un filtru a carui calitate nu e una tocmai buna, poate necesita sa fie schimbat si dupa 2.000 de kilometri. De aceea, se recomanda sa se cumpere produse de cea mai inalta calitate, asa cum sunt filtrele Fram.

     Daca alegi un pachet de revizie ECO poti apela cu incredere la grupul SOGEFI, deci poti alege FRAM, recomandarea noastra este sa alegi un magazin de piese auto de incredere.

filtru de ulei fram

magazine piese auto

Facebook
Twitter
RSS