Imprimare

Ghid inscriere la scoala de soferi

Inainte de inscrierea la scoala de soferi aleasa, trebuie sa faceti un dosar care sa contina anumite acte. Iata ce trebuie sa contina acesta, de unde le puteti procura si costul acestora :

  1. Cazier judiciar in 2 exemplare. Il puteti ridica de la Inspectoratul Judetean de Politie din Copou, langa sediul RAJAC. Se elibereaza pe loc pentru cei nascuti in judetul Iasi. Costul este de 10lei+2lei timbru fiscal de exemplar, deci trebuie sa aveti pregatiti 24 de lei. Daca aveti imprimanta, puteti descarca de aici formularul pentru persoane fizice sau de aici cel pentru persoane juridice si puteti merge cu el gata completat. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul IJP Iasi.
  2. Taxa de emitere permis de conducere. Aceasta o puteti plati la orice sediu CEC sau BCR si este in valoare de 68 de lei.
  3. Taxa de sustinere examen. Se plateste la Primaria Iasi, directia Plati, care se gaseste in spatele cladirii Primariei, et.1 si este in valoare de 5 lei. Daca picati examenul, aceasta taxa trebuie platita de fiecare data.
  4. Copie nelegalizata dupa Buletin de Identitate/Carte de identitate. Neffind nevoie de legalizare, se poate obtine la orice xerox.
  5. Doua fotografii tip permis. Se pot obtine la orice studio foto. Cost : sub 10 Lei
  6. Fisa examen psihologic. Se obtine la aproape orice cabinet psihologic specializat in Medicina Muncii (ex. : la Policlinica de Elevi si Studenti, in incinta scolii de soferi Automobilistul din Pacurari etc.). Cost : aprox 30ron. Daca alegeti sa faceti fisa mediala la "Cabinetele Medicale Individuale Grupate Nicolina", acolo gasiti si un cabinet psihologic.
  7. Fisa medicala de la o unitate avizata de Politia Rutiera. Aceasta totalizeaza o suita de examene (Medicina Interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie, ORL) ale caror rezultate vor fi inscrise pe o fisa centralizatoare. Majoritatea examenelor sunt o formalitate (cu exceptia examenului oftalmologic care este si cel mai important dintre toate) dar sunt consumatoare de timp. In cadrul acestor examene nu se recolteaza sange sau se fac radiografii. Recomandam sa mergeti la o clinica care dispune de toate aceste cabinete, eventual care are o oferta pentru tot pachetul de examene, asa cum sunt "Cabinetele Medicale Individuale Grupate Nicolina" unde, daca ajungeti la ora 11, puteti fi gata cu toate testele pana in orele 14. Costul total al examenelor este de sub 60 Lei (cel mai ieftin din oras). Cabinetele se afla plasate langa Spitalul de Recuperare Iasi, imediat inainte de intrarea in cartierul Al. cel Bun si puteti ajunge acolo cu autobuzele 28,44 si 121. Aveti mai jos programul cabinetelor si harta cu plasamentul exact.

 

 

Adresa : Str. Hatman Sendrea nr.2

Telefon: 0232-251725 ; 0332-808707

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program Cabinete – Pentru fise medicale auto

 

Cabinet

Localizare

Orar

Medicina Interna

Etaj II , cam 73

de Luni pana Vineri de la 8:00-14:00

Chirurgie-Ortopedie

Parter

de Luni pana Vineri de la 8:30-14:00

Neurologie

Etaj II , cam 71

Luni si Joi de la 12:30-19:30 ; Marti, Miercuri si Vineri de la 8:00-14:00

Psihiatrie

Etaj II , cam 74

de Luni pana Vineri de la 09:00-16:00

Oftalmologie

Etaj I , cam 59

Luni, Marti, Joi si Vineri de la 10:00-17:00 ; Miercuri de la 12:00-19:00

ORL

Etaj I , cam 52

Luni si Joi de la 12:30-17:00 ; Marti, Miercuri si Vineri de la 10:30-14:00

 

Incheierea fiselor medicale auto si a fiselor de scolarizare se face numai dupa completarea celor 6 examinari, la oricare dintre cabinetele Oftalmologie (et.I, cam 59), ORL (et.I, cam 52) sau Ginecologie (et.I, cam 49), dupa care va prezentati la triaj pentru a primi un numar de inregistrare.

Prezentarea la consultatii se face obligatoriu cu un act de identitate cu poza, emis de catre Politie (BI, CI, Pasaport, Permis de conducere, Carte de alegator)

Aveti prioritate la consultatii dar in nici un caz peste pacientul aflat deja in cabinet !

 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS