Imprimare

Imbunatatiri necesare pentru masina ta

02 Martie 2015.

senzori parcare

 

     Traim in era digitala. Suntem dependenti de tehnologie. Zilnic intram pe retelele de socializare, mai citim un mail, mai culegem ceva informatii. Cu greu ne despartim de internet. Smartphone-ul nostru ne tine mereu conectati. Chiar daca conducem masina, parca tot am vrea sa stim ce mai este nou pe internet, ce imbunatatiri am putea sa aducem unei masini pentru a deveni mai altfel.

     Pe langa alte imbunatatiri, un  xenon ar atrage mai multe priviri in trafic, mai ales daca obisnuiti sa conduceti noaptea, sa va distrati prin oras cu prietenii. Am putea spune ca imbunatatirile schimba fata masinii, facand-o tot mai vizibila in trafic, iar dumneavoastra o sa va aflati mereu in centrul atentiei. Pe strada, la trecerea de pietoni, domnisoarele o sa va arunce priviri pasionale. Cei de la LED24 va pun la dispozitie tot felul de imbunatatiri, tot mai interesante, accesorii ce merita sa fie puse pe masina dumneavoastra. Acum au in stoc un  sistem de parcare cu display LCD si sunet. Acest sistem o sa va ajute sa parcati masina fara griji, dispunand de 4 senzori ce va ofera acopera suprafata din fata si spatele masinii.  Acest sistem de parcare bazat pe senzori se monteaza usor, venind cu un kit complet de instalare. In acest moment sistemul de parcare beneficiaza de o reducere de 21%, costand doar 64,99 ron.
     Ca sa va faceti o idee, LED24 va ofera o gama larga de accesorii auto, la preturi speciale. Toate produsele beneficiaza de garantie si transport, oriunde in tara. Nu uitati ca in comanda dumneavoastra sa adaugati si un sticker gratuit LED24, pentru a intra in comunitatea soferilor responsabili din Romania, soferi ce-si imbunatatesc masinile, fiind mereu la curent cu cele mai noi accesorii disponibile.

     Reducerile se tin lant. Am putea spune ca asta este luna promotiilor pentru soferii din Romania. Beneficiati din plin de cele mai noi oferte, pentru a conduce o masina cu stil.

Facebook
Twitter
RSS