Imprimare

Prima imagine a caroseriei pentru BMW Seria 3 GT

02 August 2012.

bmw-serie3-gt-caroserie

     BMW Seria 3 GT, fratele mai mic al lui Seria 5 GT, a fost fotografiat pe linia de productie. Modelul nu era inca echipat cu toate elementele de caroserie in momentul in care a fost fotografiat, dar silueta caroseriei tradeaza destinatia sa, fiind o diferenta vizibila intre o versiune berlina a lui Seria 3, o versiune Touring si modelul din imaginea alaturata. Noul Seria 3 GT este asteptat sa debuteze in curand, iar amestecul intre un hatchback, un break si un coupe este asteptat sa fie pe majoritatea pietelor pe care activeaza marca germana in prima parte a anului viitor.

    Gratie acestei noi versiuni de caroserie, BMW le poate oferi clientilor un model mai practic decat un sedan fara sa-i "oblige" sa cumpere un Touring. in plus, clientii nu vor fi nevoiti sa cheltuie o suma mai mare de bani pentru a-si achizitiona un Seria 5 sedan si pot sa ramana loiali marcii. Pentru un caracter aparte, modelul Seria 3 GT va fi diferentiat vizual de gama Seria 3 printr-o parte frontala schimbata, geamuri laterale fara rama si un plafon cu o forma diferita. Ne asteptam ca modelul sa ofere un nivel superior de echipamente in standard.

     In ceea ce priveste motorizarile si tehnologia, viitorul BMW Seria 3 GT va prelua toate elementele de acest gen de la versiunea Touring a lui Seria 3. Practic, vom avea motorizari comune cu intreaga gama Seria 3, exceptand modelul M3 si motoarele entry-level. Initial, se zvonea ca modelul va purta codul F33, dar se pare ca versiunea de serie a lui BMW Seria 3 GT poarta codul F34, deci este vazuta ca a patra versiune de caroserie a gamei Seria 3, dupa berlina F30, Touring-ul F33 si viitoarele versiuni Coupe si Cabriolet, inca neconfirmate.

Sursa : www.automarket.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS