Imprimare

Astazi si-a deschis portile Ande Motors, noua reprezentanta Opel din Iasi

22 Octombrie 2012.

opel-ande-motors

     Incepand de luni, 22 octombrie, si pana la sfarsitul anului, la Ande Motors toti posesorii sau cei interesati de Opel vor avea multe surprize placute la actiunile de casa noua.

     Ande Motors le ofera celor pasionati de marca Opel posibilitatea de a achizitiona un autovehicul din aceasta gama si de a beneficia de servicii de intretinere si reparatii la standarde europene.  O echipa tanara este pregatita sa va ofere consultanta privind vanzarea de autovehicule marca Opel, vizand calitatea si performanta Opel.

     De luni, 22 octombrie, pana sambata, 27 octombrie, sunteti invitati la evenimentul “Porti deschise”! Veti cunoaste cel mai recent model al gamei, Opel Astra Sedan.

     Cu un design sportiv si elegant si cu o gama larga de tehnologii avansate, noul Sedan compact cu patru usi de la Opel se adreseaza clientilor cu asteptari ridicate, consolidandu-si succesul inregistrat de cel mai bine vandut autovehicul compact. Opel a castigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul trofeu german „Volanul de Aur” (2009) si a primit recent cel mai bun punctaj in cadrul raportului DEKRA 2012 pentru autovehicule rulate.

     Pretul de pornire pentru Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA, pentru Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in timp ce varianta Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA. Ca element de noutate, in oferta Astra a fost introdus motorul 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

     Pana pe 30 noiembrie 2012, pentru achizitionarea unui model Opel puteti opta pentru un credit in lei oferit de Cetelem IFN SA, in schimbul unei rate fixe de 754 lei.

     Si inca o veste buna: pana la sfarsitul anului, la Ande Motors se desfasoara promotii care sa va faca viata mai frumoasa - efectuarea unui drive test cu noul Astra Sedan in saptamana Portilor Deschise va poate aduce trei vacante VIP in Austria alaturi de familie, puteti beneficia de masina Opel care vi se potriveste pentru un sfarsit de saptamana de neuitat sau de intretinerea gratuita a autovehiculului Opel pe care il detineti pentru tot anul viitor.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS