Imprimare

[Foto] BMW Proleasing Motors Ploiesti a lansat a sasea generatie BMW Seria 5

30 Septembrie 2013.

bmw-Seria5-Sedan-2013

     BMW Proleasing Motors a lansat a sasea generatie BMW Seria 5, in cadrul unui eveniment deschis publicului larg, ce a reunit toate trasaturile specifice pentru a pune in valoare cel mai evoluat BMW Seria 5 creat vreodata.

     In cadrul evenimentului au fost prezente cele trei noi modele de caroserie: BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring si BMW Seria 5 Gran Turismo, pregatite pentru a seta noi standarde in placerea de a conduce, ce defineste marca BMW. Atractia principala a fost modelul BMW 525d xDrive Sedan, echipat in premiera cu motor standard Euro VI, ce dezvolta 160 kW/218 CP la un consum combinat de 5,4 l/100 km, dotat cu tractiune integrala si pachet M Sport, disponibil in stocul dealerului BMW Proleasing Motors Ploiesti.

     Noul BMW Seria 5 se caracterizeaza prin inovatii la nivel de motorizare si tehnologii utilizate, dublate de un numar ridicat de optiuni de personalizare din punct de vedere al dotarilor. Astfel, cele trei linii de echipare disponibile incepand cu aceasta generatie - Modern Line, Luxury Line si M Sport - extind sfera optiunilor de accesorizare, oferind totodata o directie fluida in configurarea unor pachete de echipare potrivite personalitatii posesorului.

     Noile optiuni de motorizare vin, la randul lor, in intampinarea unei game extinse de asteptari, generatia BMW Seria 5 Facelift devenind si cea mai versatila din acest punct de vedere: astfel, noua versiune entry-level a gamei diesel este reprezentata de BMW 518d, dotat cu motor Diesel cu tehnologie BMW Twin Power Turbo, ce dezvolta 105 kW/143 CP si este disponibil atat pentru modelul BMW Seria 5 Sedan, cat si pentru BMW Seria 5 Touring. Acest model marcheaza un minim istoric al clasei in ceea ce priveste consumul de combustibil (4,5l/100 km combinat) si emisia de CO2 (119g/km), reprezentand un etalon pentru aceasta generatie BMW Seria 5 care a beneficiat de optimizari importante din punct de vedere al consumului si al emisiilor. O alta noutate la acest nivel este reprezentata de disponibilitatea dotarii xDrive pe un numar ridicat de motorizari, respectiv opt pentru BMW Seria 5 Sedan, sapte pentru BMW Seria 5 Touring si cinci pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

     In ceea ce priveste confortul si ergonomia la volan, noul BMW Seria 5 aduce o serie de imbunatatiri generatiei anterioare: sistemul BMW Night Vision, ce detecteaza pe timp de noapte pietonii, animalele si atelajele; sistemul BMW Active Protection si multe altele ce pot fi descoperite activ in cadrul unui Drive Test.

     Noul BMW Seria 5 este disponibil la Proleasing Motors Ploiesti, cea mai noua reprezentanta BMW si MINI din Romania.

     Deschis in martie 2013, in urma unei investitii de 2,5 milioane Euro, noul dealer Proleasing integreaza, pe o suprafata de peste 2.000m2, un showroom BMW, un showroom MINI - al treilea din tara, un centru integrat service si piese de schimb si o oferta extinsa de automobile rulate certificate in programul BMW Premium Selection. Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe strada soseaua Ploiesti-Buzau, Nr. 505, DN1B.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS