Imprimare

[Foto] Dacia Business Experience : Masinile complementare Dacia au ajuns la Iasi

05 Noiembrie 2013.

noul-dacia-duster-2014-lansare

     Evenimentul de prezentare a masinilor complementare Dacia s-a desfasurat astazi, 5 noiembrie 2013 la Caremil, concesionarul Dacia din Iasi. 
     Denumit Dacia Business Experience, evenimentul a fost destinat reprezentantilor mediului de afaceri locali care au avut ocazia de a vedea in premiera o serie de autovehicule Dacia complementare, cum ar fi: Dacia Logan Taxi, Lodgy Ambulanta, Duster Buster, Logan MCV Politia Locala, Duster Army sau Dokker Frigo cu suprainaltare.
Modelele au fost create si prezentate in ideea de a mari gama de servicii complementare pe care brandul Dacia le poate deservi si de a oferi mediului de business solutii de transport personalizate la preturi extrem de competitive.
     Pe langa aceste vehicule complementare o alta noutate a evenimentului a fost prezentarea noului Duster, un autovehicul la care atat designul interior cat si exterior au fost modernizate.
     Nou Duster va putea fi testat in perioada 11-17 noiembrie in cadrul unor sesiuni de drive test special organizate pentru marcarea lansarii noului model din gama.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS