Imprimare

Iasi : Primaria vrea sa amenajeze 1.500 de locuri de parcare intre blocuri

27 Ianuarie 2014.

parcare-iasi

     Primaria ar putea sa mai creeze aproximativ 1.500 de locuri de parcare in perioada urmatoare. Viceprimarul Marius Danga a declarat ca municipalitatea a identificat deja 32 de spatii in spatele blocurilor care au fost eliberate dupa demolarea garajelor neautorizate. Amplasamentele vor fi amenajate si transformate de Primarie in noi locuri de parcare.

     In acelasi timp, municipalitatea ar intentiona sa investeasca si in instalarea de parcometre in doua parcari private aflate in administrare. O suma de 500.000 de lei a fost deja alocata in bugetul local si vizeaza investitii in parcarea de la SRI si de la Moldova Mall.

     Conform oficialilor, parcarile de resedinta aduc venituri consistente la bugetul local. Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat a incheiat in cursul anului trecut in jur de 4.500 de contracte cu locatarii, fata de 3.800 de contracte valabile in 2012. Parcarile de resedinta inchiriate anul trecut au adus venituri Primariei de peste un milion de lei, in timp ce contractele de acum doi ani au insumat doar 800.000 de lei.

Sursa : www.ziaruldeiasi.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS