Imprimare

Luxury Hybrid Cars a implinit un an de la infiintare

22 Septembrie 2013.

toyota-prius-mobility-day

     Pe 22 septembrie, de Ziua Internationala a Mobilitatii se implineste un an de la inaugurarea singurului showroom auto din Romania, dedicat in exclusivitate autoturismelor hybrid – Luxury Hybrid Cars. Fiind o companie ce isi propune sa creeze masina ecologica perfecta, Toyota are o strategie pe termen lung in ceea ce priveste abordarea sustenabila a tuturor operatiunilor sale, avand ca obiectiv reducerea emisiilor de dioxid de carbon pe parcursul intregului proces de productie si vanzare.  Pe plan local, Toyota Iasi si-a obisnuit deja clientii cu cele mai bune servicii, transparenta totala si determinarea de a rezolva orice necesitate a acestora in cel mai scurt timp.

     Gabriel Manolache, Director General Toyota Iasi: “Prin investitia facuta cu acest showroom, aducand masinile hybrid la kilometrul 0 al traficului iesean, am reusit sa crestem nivelul de constientizare al populatiei privind mediul inconjurator. Pe parcursul acestui an, dificil din punct de vedere economic, 20 de ieseni au ales sa polueze mai putin in viata de zi cu zi folosind masini cu un nivel de noxe extrem de scazut si cu un consum de carburant cu mult mai redus decat cele cu motoare conventionale. Din 2005, de cand se comercializeaza in Romania modele hybrid, la Iasi s-au inregistrat peste 125 de unitati Toyota si Lexus cu aceasta tehnologie.”

     Avantajele autoturismelor hybrid nu sunt constituite doar de consumul de carburant redus si tehnologia inovatoare pe care o utilizeaza,  ci si de anumite avantaje financiare pe care proprietarii acestor masini le au: taxa de inmatriculare este 0 RON iar o parte din administratiile localitatilor din judet au scutit proprietarii de la plata impozitului anual pentru aceste autoturisme in proportie de 75% pana la 100%.

     Toyota este cel mai verde brand la nivel mondial, aceasta pozitie fiind certificata de raportul Interbrands. Trei ani consecutiv, in 2010 , 2011 si 2012 Toyota a ocupat aceasta pozitie.

     Modelele hybrid ce au putut fi admirate, testate si au fost si achizitionate in acest an de la showroom-ul Luxury Hybrid Cars sunt: Toyota Yaris HSD, Toyota Auris HSD, Toyota Prius, Toyota Prius Plug-IN, Lexus CT 200 h, Lexus IS 300 h, Lexus GS 450 h, Lexus RX 450 h si Lexus LS 600 h. 

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS