Imprimare

MyMini Days 2013 - Intalnirea pasionatilor marcii MINI

03 Iulie 2013.

mymini-days-2013

     Pasionatii mărcii MINI au avut parte de un weekend (ne)linistit in familie, prilejuit de cea de-a patra editie a evenimentului MyMINI Days 2013, organizat de fanclubul MyMini.ro si sustinut in acest an de Proleasing Motors, noul Showroom si Service MINI din Ploiesti. A fost, fără doar si poate, un weekend "NOT NORMAL". Pe scurt: 20 de masini cu personalitate, 60 de nebuni frumosi, 40 de ore de distractie.

     Intalnirea de anul acesta a avut loc in Moeciu de Sus si a demarat incă de vineri seara, cand MINImaniaci din toată tara au luat cu asalt muntii Bucegi lăsand in urmă conventionalul, rutina si regulile. Gazda evenimentului a fost Complexul Crăiasa Muntilor, singurul complex cu o parcare suficient de mare pentru etalarea MINI-urilor atat de obisnuite să fie mereu in centrul atentiei.

     Prima seară a debutat cu o masă copioasă, după care a urmat o siestă prelungită de povesti, planuri, discutii mai mult sau mai putin tehnice, toate legate de un singur nume: MINI. Inevitabil, seara a culminat cu o petrecere in stilul MINI, care s-a prelungit pană spre dimineată si despre care, din păcate, nu există relatări suplimentare. Se spune doar, că ce se intamplă la MyMINI Days, rămane la MyMINI Days.

     A doua zi, de indată ce s-a mai risipit starea generală de mahmureală cauzată de apă plată consumată in cantităti aparent prea mari (altă explicatie nu s-a găsit), convoiul s-a pus in miscare, incet dar sigur, avand ca destinatie deja consacrata pistă de karting MasterKart de la Ghimbav. E de prisos sa mai spunem că MINI-urile au atras toate privirile pe drum, că au generat simpatie si zambete atat din partea pietonilor cat si din partea celorlalti participanti la trafic. Prin urmare, nu vom spune pentru că se subintelege. Vom dezvălui insă, că odată ajunsi la pista de karting, posesorii de MINI au intrat in rolul pilotilor de curse si au gustat din plin viteza, turatiile si fortele G. Au urmat 4 ore de adrenalină pură, pompată in doze de cate 6.5, respectiv 11 cai putere. Incercati probabil de un usor sentiment de vinovătie (după ce schimbaseră MINI-urile cu karturile), MINImaniacii au făcut o nouă oprire, de această dată in Poiana Brasov si au organizat un foto shooting ad-hoc, readucand in prim plan masinile si pasiunea pentru MINI.

     O nouă seară, o nouă petrecere la MyMINI Days, la fel de putine informatii. stim doar, că inainte de petrecerea propriu-zisă, cel mai nou dealer MINI din Romania Proleasing Motors a organizat o tombolă la care s-au castigat 2 tricouri si 2 genti din colectia de Lifestyle 2013 de la MINI. Mai stim că anul acesta Proleasing Motors a participat la eveniment cu modelele MINI Cooper 1.6 Benzină 122 CP, MINI CooperD 2.0 Diesel 112 CP si MINI Cooper Paceman 1.6 Benzină 122 CP. Cei prezenti au putut afla mai multe despre aceste modele si au avut ocazia să realizeze test drive-uri cu ele, descoperind astfel noi dimensiuni ale atractiei pentru MINI.

     Despărtirea de la MyMINI Days 2013 nu a fost una usoară, insă membrii fanclubului MyMini.ro stiu că legătura dintre ei este mai presus de timp si spatiu, iar spiritul MINI poate fi regăsit oriunde există un strop de nebunie, curajul de a iesi din tipare si bucuria de a trăi fiecare clipă la maxim.

Cristian Tanasi , www.mymini.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS