Imprimare

Opel Ampera a ajuns in showroom-urile din Romania

16 Iulie 2012.

opel-ampera-ro

     Opel Ampera este disponibil pe piata din Romania, primele unitati fiind deja livrate la dealeri. Modelul Ampera pleaca de la 44.500 de euro cu TVA inclus pe piata din Romania. In Capitala, trei parteneri Opel vor distribui modelul Ampera – DiBas, Radacini Motors si Union Motors Car Sales. Clientii pot comanda noul Ampera incepana de astazi, iar eventualele operatiuni de service vor fi asigurate de cei trei dealeri din Bucuresti. Costul primei revizii a lui Ampera va fi de aproximativ 40 de euro, iar costurile cumulate ale reviziilor pentru primii cinci ani sau 150.000 kilometri se ridica la maximum 600 de euro. Modelul promite intervale de revizie de 30.000 de kilometri sau un an de zile, asociate cu o garantie Opel de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru baterie si sistemul electric de propulsie.

     Potrivit reprezentantilor Opel, costurile de revizie ale modelului Ampera sunt comparabile cu cele ale lui Corsa 1.3 CDTI. in comparatie cu un Opel Insignia 2.0 CDTI, primul an de utilizare aduce un avantaj de cost de 77% in favoarea Ampera, valoare ce creste pe parcursul exploatarii. in cel de-al treilea an de exploatare, diferenta de costuri ajunge la 84% in favoarea lui Ampera. in functie de stilul de condus abordat si de conditiile de trafic, Opel Ampera poate parcurge intre 40 si 80 de kilometri in modul 100% electric, fara sa genereze emisii poluante.

     Opel Ampera are nevoie de 9.0 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h si poate sa atinga o viteza maxima de 161 km/h. Sistemul de propulsie al acestui model este compus dintr-un motor electric si un propulsor cu ardere interna. Unitatea de 1.4 litri dezvolta 86 CP, in timp ce sistemul de propulsie hibrid al lui Ampera asigura un cuplu maxim de 370 Nm, disponibil instant gratie motorului electric performant.

Sursa : www.automarket.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS