Imprimare

Reincepe Programul RABLA - 15.000 de tichete disponibile

07 August 2012.

rabla1

     Programul Rabla incepe din nou, marti, a anuntat ministrului Mediului, Rovana Plumb.

     Romanii care au masini mai vechi de zece ani pe care doresc sa le duca la casat in schimbul voucherelor valorice pot merge la REMAT pentru a le valorifica. Pentru aceasta etapa au fost alocate 15.000 de vouchere, a precizat Rovana Plumb luni seara, la The Money Channel.

     "Prima etapa a programului Rabla, care inseamna acordarea a 15.000 de tichete, va incepe maine (marti - n.red.) Valoarea tichetelor ramane neschimbata... 3.800 de la noi", a afirmat ministrul.

     In plus, dupa rectificarea bugetara urmeaza sa inceapa cea de-a doua etapa, pentru care sunt prevazute alte 15.000 de tichete.

     "Urmeaza ca in cea de-a doua etapa sa avem un pachet de inca 15.000, dar acest lucru va fi anuntat dupa rectificarea bugetara. In masura in care vom avea asigurata clar sursa de finantare vom proceda la cea de-a doua etapa. Ca va fi septembrie, inceputul lui octombrie", a mai spus ministrul Mediului.

     In ultimii doi ani, prin programul Rabla au fost casate aproape 306.000 de masini uzate si au fost cumparate 101.766 de masini noi, din care peste 40.000 au fost din productia romaneasca, potrivit datelor Ministerului Mediului.

Sursa : www.ziare.com

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS