Imprimare

(P) Loturi de casa ieftine in jurul Bucurestiului

08 Iulie 2014.

 

    Odata cu primele luni ale anului 2014 se poate vorbi despre o dezghetare a pietei imobiliare pentru zona din jurul Bucurestiului. Fie ca este vorba despre zona de Nord a Capitalei, despre zona de Sud sau despre zonele de NV, SV si cele din Estul Bucurestiului despre care se poate spune ca au cunoscut in ultima perioada o dezvoltare fulminanta, nu numai ca vanzarile de case si terenuri a revenit pe un trend ascendent de la inceputul acestui an, dar zona metropolitana din jurul Bucurestiului este in continua extindere.

    Daca in ceea ce priveste NV-ul Capitalei vorbeam despre Mogosoaia si Buftea si despre atractia potentialilor proprietari pentru aceste zone, astazi vorbim si despre o extinderea catre zona Crevedia. Interesul clor care isi doresc o locuinta personala dar si a investitorilor in proiecte imobiliare pentru loturi de casa in Crevedia este foarte mare, data fiind in primul rand buna amplasare a comunei dar mai ales dat fiind pretul foarte bun pentru loturi in aceasta zona. Pretul foarte bun al loturilor de casa aici permite viitorilor proprietari sa isi construiasca locuinta visata, poate chiar cu ceva mai multa curte decat si-ar fi permis in zona din imediata apropiere a Bucurestiului, cu un pret mai mic si in concluzie cu costuri finale mai reduse. De asemenea, pentru investitori, pretul scazut pentru loturile de casa din Crevedia inseamna o mai mare siguranta ca pretul final al proiectului va fi mic si ca isi vor recupera mai repede investitia, cunoscut fiind ca la acest moment pretul scazut este cel care vinde in domeniul imobiliar.

    Cata vreme programul Prima Casa exista, valorile maximale ale creditelor impuse de acest program vor stabili si preturile pentru care se vinde cel mai bine in jurul Bucurestiului. Iar la acest moment foarte bine se vand loturile ieftine pe care se poate construi cu un pret mic, viitorii proprietari incadrandu-se astfel in plafonul Prima Casa.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS