Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Luni, 02 Martie 2015 15:44.

senzori parcare     Traim in era digitala. Suntem dependenti de tehnologie. Zilnic intram pe retelele de socializare, mai citim un mail, mai culegem ceva informatii. Cu greu ne despartim de internet. Smartphone-ul nostru ne tine mereu conectati. Chiar daca conducem masina, parca tot am vrea sa stim ce mai este nou pe internet, ce imbunatatiri am putea sa aducem unei masini pentru a deveni mai altfel.

Imprimare

Marți, 10 Februarie 2015 10:10.

piese auto     Afacerile pe piata auto din Romania s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. La acest lucru au contribuit si importurile masive de masini second hand. Comerciantii de piese auto online au inteles ca acestea sunt expuse defectiunilor, lucru ce a dus la inmultirea magazinelor de piese auto de pe piata din Romania.

Imprimare

Marți, 27 Ianuarie 2015 17:30.

fram     Filtrul de ulei reprezinta un reper important in functionarea cat mai buna si corecta a unui automobil. De calitatea filtrului de ulei depinde in mare masura si buna functionare a motorului.

Imprimare

Marți, 27 Ianuarie 2015 17:19.

kit ambreiaj     Probabil ca foarte multi au auzit de kit-ul de ambreiaj. Foarte putini, insa, stiu ce contine. Kit-ul de ambreiaj e format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmentul.

Imprimare

Marți, 27 Ianuarie 2015 11:24.

antigel     Antigelul este foarte important pentru motorul autovehiculelor. Acesta se poate distruge in timpul iernii. Spre deosebire de vara atunci cand racirea se poate face si cu ajutorul apei, iarna este imposibil de realizat acest lucru. Din cauza temperaturilor scazute din anotimpul alb, apa din motor ingheata si isi mareste volumul, ceea ce va duce la spargerea blocului motor. Folosirea antigelului ofera si alte beneficii atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii.

Imprimare

Miercuri, 21 Ianuarie 2015 14:04.

ford fiesta econetic     Vanzarile Ford in Romania au crescut cu peste 40% in 2014. Cel mai popular model al marcii americane este Fiesta, cu peste 2.500 de clienti in tara noastra.

Imprimare

Miercuri, 21 Ianuarie 2015 11:21.

mercedes e klasse 2012     Se spune ca cine isi cumpara o masina de lux are si bani sa o intretina. Acest lucru este valabil mai ales in cazul marcilor de lux. Din aceasta categorie fac parte si autoturismele produse de catre cei de la Mercedes.

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS