Imprimare

Rent A Car Iasi

12 Martie 2017.

     După preferințele românilor, dar și ale străinilor, Iașiul reprezintă un punct de atracție atât din punct de vedere al turismului, cât al afacerilor pe plan regional, național sau internațional. Serviciile Trip Rent a Car Iași reprezintă o alegere bună  pentru cei care doresc un automobil confortabil, care să îmbunătățească întreaga experiență a călătoriei și să fie accesibil ca preț.
     Trip Rent a Car Iasi este serviciul pentru închirierea de autoturisme pe care și l-ar putea dori orice client aflat în nevoie. Atât pentru locuitorii orașului Iași, cât și pentru turiștii români sau străini,  serviciile de tip rent a car sunt benefice, dacă aceștia își doresc  călătorii de lungă sau de scurtă durată în oraș sau în afara acestuia, printr-un simplu contract semnat între client și cei de la Trip Rent a Car Iasi. În cazul unei defecțiuni a mașinii ce apare după confirmarea rezervării, firma de închirieri este obligată să schimbe automobilul cu unul pe măsura așteptărilor clientului. Astfel încât clienții pot avea încredere totală în serviciile noastre și în calitatea autoturismelor.
     Închirierea unei mașini este o modalitate de transport mult mai economică decât achiziționarea unui autoturism propriu, în cazul în care timpul este scurt și bugetul mai restrâns.  În plus, în funcție de dorința clientului, gama largă de autoturisme care este oferită de rent a car in Iași se poate plia pe nevoile și scopul călătoriei. Companiile și corporațiile care au nevoie temporară de autoturisme , spre exemplu cele cu activitate sezonieră , companii la început de drum care nu își permit achiziționarea unei flote proprii sau chiar firme cu vechime, care au probleme cu propria flotă și sunt nevoiți  să furnizeze angajaților mașini de serviciu, apelează deseori la Trip Rent a Car Iași. Acest fapt este posibil datorită costurilor avantajoase, ofertelor propuse periodic  și, mai ales, calității garantate a serviciilor. Mașinile pot fi preluate chiar de la aeroport, având în vedere că ponderea celor care preferă să ajungă în Iași cu avionul este ridicată.
     Optând pentru un astfel de serviciu, clientul va beneficia de confort, relaxare, libertate și încredere în autoturismul închiriat,având posibilitatea de a face orice oprire adițională, să aleagă drumuri și scurtături după preferințele sale,  ajungând mereu la timp la destinație, evitând complet disconfortul și lipsa de flexibilitate pe care o presupune deplasarea cu ajutorul mijloacelor de transport în comun. Un alt avantaj pe care îl prezintă serviciul nostru de închiriere a autovehiculelor este cel că se adaptează la scopul și nevoile clientului, astfel încât i se pune acestuia la dispoziție opțiunea de a își personaliza oferta, putând solicita diverse servicii adiționale, precum dotarea automobilului cu GPS, internet, scaun pentru copil și alte accesorii care ar putea fi necesare pentru călătorie.
     Așadar, serviciile oferite de Trip Rent a Car Iași sunt ideale atât pentru companii, corporații și pentru călătoriile în scop de afaceri, cât și pentru cele individuale, cu scop turistic, cultural. Vehiculul oferit este întotdeauna în cea mai bună stare, cu rezervorul plin la predare, iar clientul poate solicita dotări speciale sau schimbarea acestuia, după caz. Serviciul nostru garantează siguranță, confort și flexibilitate clienților noștrii, punându-le la dispoziție o gama larga de vehicule de calitate.

Facebook
Twitter
RSS