Imprimare

Sfaturi pentru posesorii de masini marca Mercedes

21 Ianuarie 2015.

mercedes e klasse 2012

     Se spune ca cine isi cumpara o masina de lux are si bani sa o intretina. Acest lucru este valabil mai ales in cazul marcilor de lux. Din aceasta categorie fac parte si autoturismele produse de catre cei de la Mercedes.

     Piesele de schimb la masinile produse de Mercedes costa, in general, peste medie. Pentru a evita costuri mari si nejustificate atunci cand trebuie sa schimbam anumite piese la masina e nevoie sa consultam specialistii din domeniu. Unul dintre cele apreciate site-uri din domeniu este autoatu.ro. Aici puteti gasi o gama variata de piese atat pentru modele vechi, cat si pentru limuzinele de lux produse in ultimii ani de catre nemtii de la Mercedes.

     O masina necesita o revizie tehnica in fiecare an. De asemenea, conform legislatiei in vigoare, conducatorii auto sunt obligati sa isi schimbe cauciucurile atunci cand vremea o impune si obligatoriu intre 1 noiembrie si 31 martie. In Romania aceasta a devenit o corvoada pentru toti soferii, nu doar pentru posesorii de Mercedes. Exista insa si cazuri de forta majora cand trebuie sa ajungem cu masina in service. Posesorii de autoturisme marca Mercedes se asteapta la ce e mai rau atunci cand trebuie sa schimbe o piesa. Se asteapta sa plateasca sume piperate pentru a schimba un bec sau un simplu filtru de ulei. De obicei, acestea sunt principalele probleme la orice tip de masina care le dau batai de cap soferilor. Cel putin, in cazul pieselor de Mercedes se percep taxe foarte mari. Atat costurile, cat si mana de lucru e mai scumpa decat in cazul unei marci de masina autohtona. Mai exista un risc. Piesele schimbate sa nu fie de cea mai buna calitate.

     De aceea, posesorii de Mercedes sunt sfatuiti sa fie atenti atunci cand isi duc masina la reparat.Iar ca sa fie siguri ca piesele vor fi schimbate cu altele de o calitate foarte buna, acestia ar trebui sa apeleze la distribuitori a caror experienta si seriozitate este recunoscuta la nivel national. Astfel, autoatu.ro este unul dintre cele mai bune si sigure magazine de unde va puteti achizitiona orice tip de Piese de Mercedes. Toate piesele sunt originale, iar preturile sunt printre cele mai mici de pe piata.

      Parerea specialistului: calm down! Reparatia unui Mercedes nu costa atat de mult daca stiti de unde si cum sa va procurati piesele de schimb. Iar daca acestea sunt si de calitate, fiti siguri ca va dura ani pana cand veti ajunge cu masina intr-un service din alt motiv decat reviziile de rutina. Solutia este sa va informati bine inainte si sa alegeti cea mai buna varianta.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS