Imprimare

(P) Tu cu ce mergi la ski iarna asta?

08 Decembrie 2014.

Iarnă, iarnă, vrem la ski!
Ok, am înţeles. Ţi-ai luat cel mai în vogă costum de ski şi, cu siguranţă, vei avea cele mai performante schiuri din întreaga staţiune montană! Dar cum ajungi acolo?
Dacă te numeri printre persoanele care nu conduc un SUV în viaţa de zi cu zi, atunci îţi vei pune, cu siguranţă, problema transportului la munte în timpul iernii. Căci indiferent de cât de puternică ar fi maşina ta din clasa medie sau mică, bagajele pentru o săptămână la munte sunt destul de mari, skiurile sau snowboardul ocupă şi ele nişte spaţiu, iar prietenii şi familia… doar nu o sa mergi singur la munte!
Dacă te confrunţi şi tu cu această “problemă”, acum ai găsit soluţia! Focus Rent, compania de  inchirieri masini Otopeni şi Bucuresti îţi pune la dispoziţie maşina perfectă pentru un weekend sau, de ce nu, o săptămână la ski!
Nissan Pathfinder şi BMW X5 sunt autoturisme 4X4 noi, fără însemne speciale şi care îţi pot fi livrate gratuit în Bucureşti.
Dacă preferi o maşină spaţioasă, puternică şi cu un consum redus, Nissan Pathfinder este alegerea ideală! De asemenea, Focus Rent îţi pune la dispoziţie şi un portbagaj Thulle pentru transportul schiurilor, scaune pentru copii (în cazul în care doreşti să îi înveţi şi pe cei mici să schieze) şi aparate GPS dacă alegi să pleci la ski în afara României şi nu eşti sigur de traseu.
Retineti faptul ca puteti inchiria un Nissan Pathfinder şi BMW X5 prin focusrent.ro direct din Otopeni, prin serviciul special creat, inchiriere masini Otopeni.
Iar dacă îţi doreşti un SUV mai elegant, de lux, un BMW X5 îţi va deveni prieten din momentul când te vei urca la volanul său! Fiind o maşină uşor de condus, dar gata să te ducă chiar şi pe cele mai nefavorabile şosele, acest vehicul poate fi o alegere bună în timpul iernii.
Trebuie să ştii că atunci când alegi să închiriezi o maşină, este bine să ţii cont de toate detaliile. De aceea, dacă alegi să pleci într-o vacanţă la munte, un SUV este maşina de care ai nevoie. În plus, un avantaj al închirierii unei maşini în timpul iernii este şi faptul că nu va trebui să te ocupi personal de schimbarea anvelopelor şi pregătirea maşinii pentru iarnă.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS