Indicatoare de avertizare

Page 2 of 7
Drum ingustat pe ambele parti

Drum ingustat pe ambele parti

Indicatoarele se amplaseaza la 100-200 m de locul in care sectorul de drum incepe sa se ingusteze pe ambele parti cu cel putin jumatate de metru. La intalnirea acestui indicator conducatorul auto este obligat sa reduca viteza iar manevrele de oprire stationare mersul inapoi si intoarcerea sunt interzise. Indicatorul poate fi insotit si de indicatoare pentru reglementarea prioritatii de drum ingustat. In acest caz toate manevrele sunt interzise (inclusiv depasirea).

Drum ingustat pe partea dreapta

Drum ingustat pe partea dreapta

Indicatoarele se amplaseaza la 100-200 m de locul in care sectorul de drum incepe sa se ingusteze pe partea dreapta cu cel putin jumatate de metru. La intalnirea acestui indicator conducatorul auto este obligat sa reduca viteza iar manevrele de oprire stationare mersul inapoi si intoarcerea sunt interzise. Indicatorul poate fi insotit si de indicatoare pentru reglementarea prioritatii de drum ingustat. In acest caz toate manevrele sunt interzise (inclusiv depasirea).

Drum ingustat pe partea stanga

Drum ingustat pe partea stanga

Indicatoarele se amplaseaza la 100-200 m de locul in care sectorul de drum incepe sa se ingusteze pe partea stanga cu cel putin jumatate de metru. La intalnirea acestui indicator conducatorul auto este obligat sa reduca viteza iar manevrele de oprire

Acostament periculos

Acostament periculos

Indicatorul apare in zona unde nu se poate parca in deplina siguranta.

Drum aglomerat

Drum aglomerat

La intalnirea acestui indicator conducatorul auto este obligat sa pastreza o distanta de siguranta fata de vehiculul care se deplaseaza in fata sa. Se amplaseaza pe drumurile publice pe care traficul este intens.

Tunel

Tunel

Indicatorul se gaseste la 50-200 m de intrarea in tunel. In tunel conducatorul auto este obligat se reduca viteza si toate manevrele (depasirea oprirea stationarea mersul inapoi intoarcerea) sunt interzise.

Pod mobil

Pod mobil

Se amplaseaza la 100-200 m de podul mobil. Daca podul este ridicat oprirea este obligatorie. Pe pod conducatorul auto este obligat se reduca viteza si sunt interzise toate manevrele (depasirea oprirea stationarea mersul inapoi intoarcerea).

Iesire spre un chei sau mal abrupt

Iesire spre un chei sau mal abrupt

Se amplaseaza la 100-200 m de chei sau mal abrupt pentru a atentiona conducatorul auto ca pe directia inainte drumul se termina deasupra cheiului sau malului abrupt.

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS