Preturi carburanti

  • petrom
  • mol
  • rompetrol
  • lukoil
  • omv

Anunturi auto rulate

Masini noi in Iasi

 
 
 
Imprimare

Miercuri, 08 Ianuarie 2014 13:20.

nvidia-ceo-pres-tegra-k1     AS VEGAS—CES—6 ianurie, 2014 – NVIDIA lanseaza noul procesor Tegra® K1 destinat automobilelor. Performanta si functiile acestuia vor pemite o implementare mai rapida a automobilelor autonome, folosind aceiasi tehnologie disponibila in cele mai eficiente 10 supercomputere din lume.

Imprimare

Luni, 23 Decembrie 2013 13:15.

politist-amenda     Creşterea salariului minim de la 1 ianuarie va avea ca efect si majorarea amenzilor pentru soferi. Astfel, incepând cu 1 ianuarie, cea mai mica amenda va creste de la 160 de lei la 170 de lei, odata cu majorarea salariului minim la 850 de lei.

Imprimare

Vineri, 22 Noiembrie 2013 02:25.

emagIulianStanciu     eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. Mecanismul de cumparare a unui autoturism pe site-ul eMAG este identic unei achizitii obisnuite. Clientii adauga produsul in cos ca si in cazul oricarui alt produs.

Imprimare

Marți, 05 Noiembrie 2013 23:01.

noul-dacia-duster-2014-lansare     Denumit Dacia Business Experience, evenimentul a fost destinat reprezentantilor mediului de afaceri locali care au avut ocazia de a vedea in premiera o serie de autovehicule Dacia complementare, cum ar fi: Dacia Logan Taxi, Lodgy Ambulanta, Duster Buster, Logan MCV Politia Locala, Duster Army sau Dokker Frigo cu suprainaltare.

Imprimare

Luni, 04 Noiembrie 2013 13:35.

toyota-logo     Constructorul auto japonez Toyota si-a pastrat pozitia de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in fata rivalilor General Motors si Volkswagen, potrivit cifrelor de vanzari publicate luni, transmite Reuters.

Imprimare

Vineri, 18 Octombrie 2013 12:49.

apia     In Iasi, piata auto a scazut cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, anul acesta inregistrandu-se 1443 de unitati vandute in primele trei trimestre ale anului, fata de 1997 unitati, vandute anul trecut in aceeasi perioada.

Imprimare

Miercuri, 16 Octombrie 2013 13:10.

piata-auto-septembrie-2013-sursa-0-100 ro     Vanzarile de automobile noi in Romania continua sa scada, inregistrand in perioada ianuarie-septembrie 2013 o scadere de 16,4% fata de intervalul similar al anului trecut, pana la 41.073 unitati, reiese din datele publicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip

Calculator impozit auto

impozit

Incepand cu 1 iulie 2010, impozitul auto a fost majorat. Vezi aici cat trebuie sa platesti pentru masina ta cu ajutorul calculatorului special creat de noi !

calculeaza

Calculator taxa de poluare

impozit

Calculeaza aici cuantumul taxei pe care trebuie sa o platesti la prima inmatriculare a autovehiculului, pentru masini cu norma de poluare mai mici sau egale cu Euro 6.

calculeaza

Calculator rute auto

impozit

Pleci intr-o calatorie ? Vrei sa afli detalii despre ruta ? Calculeaza pas cu pas cel mai scurt drum pe care trebuie sa-l parcurgi pana la destinatie cu ajutorul Google Maps !

calculeaza

Calculator RCA

impozit

Calculatorul rca va ofera posibilitatea sa comparati ofertele de preturi pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto de la cele 9 societati de asigurari din Romania.

calculeaza

Facebook
Twitter
RSS