Imprimare

APIA : Chevrolet Spark, liderul necontestat din segmentul mini

26 Octombrie 2010.

      Marca Chevrolet a inregistrat, in primele noua luni din 2010, o crestere a vanzarilor de peste 26% in Romania, modelele auto comercializate sub acest brand ocupand locul 6 in urcare cu patru pozitii fata de perioada similara din 2009, se arata intr-un comunicat de presa al Chevrolet Romania. Potrivit sursei citate, cea mai mare crestere a cotei de piata dintre marcile de import au inregistrat, in intervalul ianuarie - septembrie a.c, o crestere de 1,65%.

     Totodata, Chevrolet a livrat, in primele noua luni ale anului, 3.609 autoturisme, urcand astfel patru locuri pana pe pozitia a 6-a in topul celor mai vandute zece masini din Romania.

     Din totalul consemnat, noul Chevrolet Spark este liderul necontestat din segmentul mini, cu o cota de piata de 32,5%, in septembrie, si de 34,6% in primele noua luni din 2010.

     Noul Spark, echipat standard cu motorizari Euro 5 (taxa de poluare zero), aer conditionat, 6 airbaguri, ESC, ABS, asistenta la franare, radio CD-MP3 cu USB, geamuri electrice fata, poate fi achizitionat cu preturi incepand de la 5.199 euro, cu TVA si primele de casare incluse.

     Un alt model produs de General Motors care se vinde bine in Romania este Chevrolet Aveo, care, potrivit datelor APIA, a ajuns la o cota de piata de 12,5%, in septembrie, si de 10,8% in perioada ianuarie - septembrie, in segmentul B.
     La clasa C, modelul Chevrolet Cruze a atins o cota de piata de 3,8% in primele noua luni ale anului, si de 5,7%, in septembrie.  Cruze este vedeta WTCC 2010 , unde, inainte cu doua etape de final, detine locul I atat in clasamentul producatorilor, cat si in cel al pilotilor.

     Conform Chevrolet Romania, in decursul anului viitor, in Romania vor ajunge inca cinci noi modele, ocazie cu care isi va sarbatori si cei 100 de ani de existenta. Chevrolet este cea mai importanta marca internationala a GM, cu vanzari anuale de peste 4,5 milioane de autovehicule in peste 130 de tari.

Sursa : www.capital.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS