Imprimare

(P) Iasul are din nou dealer Ford !

16 Martie 2011.

ford-b-max

     Anul trecut, in august, Ford Romania, reprezentantul general al constructorului american, a devenit functional, moment in care colaborarea cu dealerul Tester Iasi in materie de vanzari a incetat. Cateva luni bune, Ford n-a mai avut reprezentant in Iasi, insa la sfarsitul lunii februarie situatia a fost indreptata.

     Dupa ce Tester a ramas doar cu service-ul pe partea de Ford, reprezentantul general in Romania a inceput cautarile pentru un dealer la Iasi. Mai multi dealeri cu sediul in Iasi si-au manifestat intentia de a reprezenta interesele Ford, dar discutiile au avansat doar cu Gabriel Manolache, cel care a impus Toyota si Honda pe piata ieseana. „Au contat foarte mult cotele de piata pe care noi le-am obtinut cu Toyota si Honda”, ne-a spus Gabriel Manolache, administratorul ATI Motors Holding, firma care va reprezenta interesele Ford la Iasi.

     Poate va veti intreba de ce numele dealerului Ford este atat de apropiat de cel al dealerului Honda, ATI Motors Company, asa ca trebuie precizat ca activitatea legata de Ford se va desfasura in complexul in care acum se afla Honda. „Honda va mai ramane in actualul complex doar pe partea de service, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie disponibila pentru vanzari in alta locatie”, a adaugat dl Manolache, care a dezvaluit si motivele pentru care s-a decis sa reprezinte interesele Ford: „Ford reprezinta o oportunitate pentru piata auto locala. Ford va deveni, daca nu chiar este, o masina nationala. Transit Connect se produce deja in Romania, iar in viitorul apropiat va fi construit la uzina de la Craiova un monovolum din clasa B. Ford este recunoscut ca al treilea constructor mondial si este singurul producator american care si-a revenit dupa criza. Acest lucru a fost posibil pentru ca a avut curajul sa-si reinnoiasca intreaga gama de modele, asa ca viitorilor clienti le vom putea oferi noile Fiesta, C-MAX, B-MAX, Focus sau Mondeo. Deja putem primi comenzi pentru vanzari, dar si sa efectuam lucrari de service”.

     ATI Motors Holding si-a propus ca vanzarile sale in Iasi sa fie cel putin la nivelul cu care Ford a incheiat anul 2010 in Romania, atat ca pozitie intre marcile de import, cat si referitor la cota de piata. „Ford Romania vrea performanta. Va intra intr-un program legat de satisfactia clientului, insa noi cei de la Toyota deja il cunoastem si il aplicam, in 2010 fiind premiati la Paris in acest sens”, a mai declarat Gabriel Manolache.

Sursa : www.evenimentul.ro

Facebook
Twitter
RSS