Imprimare

10 ani Toyota in Iasi

22 Mai 2013.

toyota-iasi-showroom

     Dealerul Toyota Iasi implineste 10 ani de la infiintarea primului showroom. Cu ocazia acestui eveniment important, invita toti clientii Toyota si Lexus, joi, 23 mai, in Complexul Palas, incepand cu ora 20.30, la un cinematograf in aer liber si multe alte surprize pentru fiecare client participant. In cazul in care conditiile meteo nu vor permite desfasurarea evenimentului in aer liber, acesta se va desfasura in Atrium Palas. 

     Compania s-a infiintat in anul 2002 ca unic distribuitor autorizat Toyota, la 2 ani dupa ce importatorul a venit oficial in Romania. Primul punct de expunere si vanzare pentru autoturismele Toyota in Iasi a fost Iulius Mall. Pe 23 mai 2003 a fost inaugurat primul showroom din Iasi, cel de pe B-dul Independentei. In august 2008 Toyota Iasi s-a mutat in casa noua, pe DN 28, intr-un showroom 3S construit la standarde europene. Un complex cu o suprafata de peste 5000 de mp in care a fost integrat showroomul Toyota cu toate departamentele necesare si atelierele de mecanica si tinichigerie. Treptat, Toyota a dezvoltat polite co-branded cu cei mai importanti asiguratori din piata Alliantz si Omniasig iar acum in sediul Toyota Iasi se deruleaza toate formalitatile de deschidere si inchidere a dosarelor de dauna.

     In 2009 a fost creat special pentru fanii Lexus un showroom deosebit in care sa poata beneficia de adevarata experienta extraodinara a acestei marci premium.

     In 2012, odata cu deschiderea Complexului Palas, a fost inaugurat showroomul Luxury Hybrid Cars, singurul showroom din Romania dedicat in exclusivitate autoturismelor hybrid. Un showroom verde in inima verde a orasului. De la infiintare si pana in prezent au fost vandute peste 3000 de autovehicule, Mega Auto fiind an de an, cel mai performant dealer din provincie al retelei Toyota.

    “Toyota Iasi este de 10 ani alaturi de dumneavoastra! Timp de 10 ani obiectivele noastre, imbunatatire continua si satisfactia deplina a clientului au fost respectate. Au fost 10 ani de promisiuni indeplinite si vor mai fi multi ani si multe alte promisiuni pe care le vom face si pe care le vom indeplini pentru ca va respectam si vrem sa progresam cat mai mult. La multi ani alaturi de noi, dragi clienti!" – Gabriel Manolache – Director General Toyota Iasi

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS