Imprimare

1314 de masini Seat Ibiza rechemate pentru probleme la deschiderea capotei

10 Iulie 2012.

seat-ibiza-6j

     Seat recheama, prin intermediul importatorului Porsche Romania, peste 1.300 de masini pe plan local din cauza unor posibile probleme la deschiderea capotei motorului. Operatiunea din service dureaza doua ore pentru fiecare masina. Printre producatorii auto care au mai facut rechemari in 2012, in Romania, se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault si Chevrolet.

     La autovehiculele dintr-un interval limitat de fabricatie a modelului Seat Ibiza (6J) exista posibilitatea ca maneta de deschidere a capotei motorului sa nu functioneze corect. Oficialii Porsche Romania spun ca au fost inregistrate cateva cazuri pe plan mondial, insa nu in tara.

     Dealerii vor trimite scrisori posesorilor de masini Ibiza produse intre 1 aprilie 2010 si final de 2011. In service se va monta un dispozitiv de fixare suplimentara pe capitonajul inferior al stalpului A, iar operatiunea ar trebui sa dureze cel mult doua ore, se mentioneaza in notificarile trimise catre autoritatile de protectie a consumatorului.

     Printre producatorii auto care au mai facut rechemari in 2012, in Romania, se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault si Chevrolet.

Sursa : 0-100.hotnews.ro

untrr magazin online piese auto si accesorii auto tuning autolux magazinul de piese auto motorvip
Facebook
Twitter
RSS